Επιλογή Ντομίνγκος ο Πέλκας

Ο Δημήτρης Πέλκας θα βρίσκεται σήμερα στη Λισαβόνα για να ολοκληρωθεί και τυπικά ο δανεισμός του για έναν χρόνο από τον ΠΑΟΚ στη Σετούμπαλ.
Πηγή: thessports.gr
Επιλογή Ντομίνγκος ο Πέλκας

Εκεί, όπου θα συναντήσει τον Ντομίνγκος Πασιέντζια, που πέρσι τέτοιο καιρό σχεδόν, βρέθηκε μια ανάσα από τον πάγκο του «Δικεφάλου» πριν επιλεγεί ο Στέφενς.
Μάλιστα, με σημερινές δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΣΠΟΡ» ο νεαρός μεσοεπιθετικός υποστήριξε πως το ενδιαφέρον της πορτογαλικής ομάδας προέκυψε μετά από το ενδιαφέρον που έδειξε γι' αυτόν ο ίδιος ο Ντομίνγκος Πασιέντζια!

«Στη Σετούμπαλ προπονητής είναι ο κ. Ντομίνγκος Πασιέντζια, ο οποίος με ήξερε και ζήτησε να προχωρήσουν οι επαφές για τον δανεισμό μου. Εγώ από την πλευρά μου ρώτησα τον Μιγκέλ Βίτορ και μου είπε ότι η Σετούμπαλ είναι μία καλή ομάδα για νεαρούς παίκτες, δίνει ευκαιρίες και θα μου έκανε καλό να δοκιμάσω να παίξω στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας», τόνισε ο Πέλκας.

Στο συμβόλαιο που θα υπογράψει θα μπει ρήτρα αγοράς από την πορτογαλική ομάδα, ενώ αποχωρώντας από το Ελατοχώρι ο Αγγελος Αναστασιάδης «μου είπε να πάω στην ευχή της Παναγιάς και καλή επιτυχία στη νέα δοκιμασία μου»...

Διαβάστε ακόμη...