Φεύγει με τα μισά, τρέχοντας!

Είναι τσεκαρισμένο και ήταν πραγματικά απορίας άξιον. Ο Λούκας φεύγει από τον ΠΑΟΚ για να παίξει στην Λα Κορούνια, μια ομάδα με οικονομικά προβλήματα, που ανέβηκε τώρα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και θα πάρει στην Ισπανία τα μισά λεφτά απ΄ αυτά που έπαιρνε στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Φεύγει με τα μισά, τρέχοντας!

700.000 ευρώ συμβόλαιο έχει στον ΠΑΟΚ ο Λούκας, με 350.000 ευρώ θα παίξει στην Λα Κορούνια. Ο ΠΑΟΚ δεν θα καλύψει τη διαφορά, απλά ουσιαστικά το συμβόλαιο του Λούκας αναστέλεται για ένα χρόνο. Άλλα δύο χρόνια θα είχε αν έμενε, άλλα δύο χρόνια θα έχει του χρόνου, όταν θα επιστρέψει, με την επέκταση που γίνεται τώρα πριν φύγει, μέχρι το 2017.

Το τελευταίο διήμερο ο Λούκας ήταν μέσα στην τρελή χαρά που θα πάει να παίξει στην Λα Κορούνια με τα μισά λεφτά απ΄ αυτά που θα έπαιρνε από τον ΠΑΟΚ και πραγματικά είναι να απορεί κανείς.

Μάλλον απορεί κι ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ζήτησε από τον Λούκας να τα πουν την Κυριακή στο skype. Μάλλον κι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα έχει την απορία, για ποιο λόγο ένας παίκτης να φεύγει από τον ΠΑΟΚ και να πηγαίνει αλλού για να παίξει με τα μισά λεφτά...

Απομένει να δούμε αν θα λυθεί αυτή η απορία του, κι αν μπορεί να γίνει κάτι για να αλλάξει αυτή η κατάσταση, που δεν κολακεύει τον ΠΑΟΚ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...