Συναγερμός στην ΕΠΟ ... σκάνε οι διώξεις

Τους έζωσαν τα φίδια στην ΕΠΟ, έπειτα πό τα χαρτιά που έφτασαν στο πάρκο Γουδή, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης!
Πηγή: Metrosport
Συναγερμός στην ΕΠΟ ... σκάνε οι διώξεις

Άλλοι μιλούσαν για ασκήσεις ποινικής δίωξης, κάποιοι έλεγαν πως απλά κλήθηκαν ως μάρτυρες όσοι εμπλέκονται το τελευταίο διάστημα σε διάφορες εκκρεμείς υποθέσεις. Μετά το αρχικό σοκ, μέλη του προεδρείου και στελέχη της Ομοσπονδίας κλήθηκαν σε ένα γραφείο το απόγευμα της Πέμπτης και προσπάθησαν να βρουν άκρη. "Κλήθηκαν κάποιοι ως μάρτυρες", επέμεναν όσοι γνώριζαν την υπόθεση. Από το πρωί της Παρασκευής, ωστόσο, άρχισε να αναπτύσσεται μια φημολογία που ανέφερε ότι τα έγγραφα της Δικαιοσύνης αποτελούσαν προαναγγελία ποινικών διώξεων με αφορμή νέες μαγνητοφωνημένες συνομιλίες από τον υπερκοριό της ΕΥΠ.

Υπάρχουν αναφορές στους πίνακες διαιτησίας, στον ορισμό διαιτητών, ακόμη και στις εκλογές της ΕΠΟ, ισχυριζόταν όσοι είχαν μια εικόνα για όλα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες σε εισαγγελικά γραφεία και όχι μόνο... Τις διαρροές επιβεβαίωναν και άνθρωποι του ποδοσφαίρου που έχουν πολλούς λόγους για να προχωρήσουν άμεσα οι δικαστικοί λειτουργοί στην άσκηση των πποινικών διώξεων.

Εξέφραζαν μάλιστα την πεποίθησή τους ότι αυτή τη φορά οι κατηγορίες θα δέσουν με αδιάσειστα στοιχεία, τα οποία θα διαγράφουν κάθε δυνατότητα παρερμηνείας. Με τις καμπάνες να ηχούν και για στελέχη της ΕΠΟ, αλλά και για παράγοντες διαφόρων ΠΑΕ που εμπλέκονται στις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες. Ο Γιώργος Σαρρής και ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου, πάντως, έλεγαν στους συνεργάτες τους ότι "καθαρός ουρανός δεν έχει να φοβηθεί τίποτε".

Αρκετοί πάντως στην ΕΠΟ, όχι απλά φοβήθηκαν, αλλά πανικοβλήθηκαν...   

Διαβάστε ακόμη...