“Εδώ έμειναν μόνο παιδιά”

Ο Λούκας είναι όπως όλα δείχνουν παρελθόν για τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokweb.gr
“Εδώ έμειναν μόνο παιδιά”

Σήμερα κατέβηκε από το Ελατοχώρι, η υπόθεσή του έχει ουσιαστικά τελειώσει κι απομένουν τυπικά πράγματα για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην Λα Κορούνια για ένα χρόνο, και να φύγει από το Θεσσαλονίκη. Αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο...
Τι ήταν αυτό που οδήγησε τον Ισπανό στην απόφαση να φύγει;
Η αλήθεια είναι πως από το τέλος των πλέι οφ, o Λούκας εκδήλωσε τάσεις φυγής, καθώς κάτι δεν του άρεσε εδώ. Μετά τον τελικό είχε χάσει το κέφι του και άνθρωποι, με τους οποίους έκανε παρέα λένε πως άρχισε να μην του αρέσει η ιδέα να παίζει στον ΠΑΟΚ.
Στα πλέι οφ έπαιξε μόνο στο πρώτο παιχνίδι με τον Αστέρα, μετά ήταν τραυματίας...
Και στον ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο ενθουσιασμένοι μαζί του, ήξεραν πως το συμβόλαιό του είναι λίγο "αλμυρό" (700.000 ευρώ) και είχαν ψάξει στην αγορά μήπως βρεθεί ομάδα να ενδιαφερθεί.
Στα πλέι οφ υπήρχε περίπτωση να έρθουν να τον δουν κάποιες ομάδες, αλλά δεν έπαιξε...
Όσο περνούσε ο καιρός ο Λούκας άρχισε να γίνεται περισσότερο... κατσούφης, είχε αρχίσει να ψάχνεται στην Ισπανία και υπήρχε ενδιαφέρον από την πατρίδα του και μάλιστα από την Λα Κορούνια. Είναι η πόλη του, εκεί γεννήθηκε και ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο σ΄ αυτήν.
Η Λα Κορούνια δεν τα πάει καλά οικονομικά, όμως, και δεν μπορούσε να του δώσει τα χρήματα, που παίρνει στον ΠΑΟΚ κι αυτό ήταν ένα θέμα που κολλούσε τις επαφές των τελευταίων ημερών.
Ο Λούκας το ξανασκέφτηκε αυτές τις μέρες στο Ελατοχώρι κι εκεί πήρε την απόφαση να φύγει για τη Λα Κορούνια, ακόμα και με λιγότερα χρήματα.
Σύμφωνα με τους ανθρώπους που είναι γύρω του, με τον Αναστασιάδη δεν είχε κανένα απολύτως θέμα, μάλιστα ο προπονητής του ΠΑΟΚ του είπε ότι ποντάρει πάνω του, τον υπολογίζει, και προσπάθησε να του φτιάξει την ψυχολογία.
Ο Ισπανός το είχε πάρει απόφαση, όμως, γιατί άρχισε να μην πιστεύει την ομάδα. "Εδώ έμειναν μόνο παιδιά" είπε σε φίλους του χθες, καθώς στο Ελατοχώρι είναι κατά κύριο λόγο παίκτες που προέρχονται από την Κ20 και όσοι απέμειναν από το περσινό ρόστερ.
Όχι πως είχε τίποτα με τους μικρούς, απλά μάλλον δεν πίστευε ότι φέτος υπάρχουν περιθώρια για μεγάλες διακρίσεις...
Οι ίδιες πηγές λένε ότι ο Λούκας αποφάσισε να φύγει στην Ισπανία με πολύ λιγότερα από τα 700.000 ευρώ που θα έπαιρνε στον ΠΑΟΚ και χωρίς να ζητήσει να καλύψει τη διαφορά ο ΠΑΟΚ. Αυτό, πάντως, είναι κάτι που δεν επιβεβαιώνεται.
Στη συμφωνία για τον δανεισμό του θα υπάρχει και οψιόν αγοράς για τη Λα Κορούνια το επόμενο καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του Λούκας με τον ΠΑΟΚ τελειώνει στις 30 Ιουνίου 2016...

Διαβάστε ακόμη...