"Είχαμε επικοινωνία με ΠΑΟΚ"

Ο Ντάνκο Λάζοβιτς αναφέρεται στο μέλλον του και αποκαλύπτει την επαφή που είχε ο ΠΑΟΚ με τον ατζέντη του.
Πηγή: contra.gr
"Είχαμε επικοινωνία με ΠΑΟΚ"

Ο Ντάνκο Λάζοβιτς μπήκε μετά από μήνες ξανά στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, μέσα από σερβικά δημοσιεύματα. Πρώτη φορά το ονομά του είχε ακουστεί πριν από αρκετούς μήνες, όταν ακόμη άνηκε στην Ζενίτ. Τότε το ζήτημα δεν προχώρησε και, πλέον, όντας ποδοσφαιριστής της Παρτιζάν αποκαλύπτει με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Metrosport" ότι πριν από τρεις μέρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ "ενόχλησε" τον ατζέντη του.

"Γνωρίζω πως πριν από τρεις μέρες ο ατζέντης μου είχε επικοινωνία με τον ΠΑΟΚ και μια πρώτη διερευνητική κουβέντα για ενδεχόμενο συνεργασίας. Το μόνο που ξέρω είναι πως το μέλλον μου είναι ανοικτό", είπε αρχικά και στη συνέχεια ο 31χρονος φορ επιβεβαίωσε πως υπάρχουν ομάδες από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους: "Ξέρω ότι πολλές ομάδες εκτός Σερβίας ενδιαφέρονται".

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε από την Ρωσία στην Παρτιζάν είχε υπογράψει συμβόλαιο με έναν συγκεκριμένο όρο. Αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό να φύγει χωρίς η ομάδα να αξιώσει αποζημίωση. Για αυτό το λόγο άλλωστε και πήρε μόλις 150.000 ευρώ από την Παρτιζάν τη στιγμή που στην Ζενίτ λάμβανε πολλά περισσότερα.

Διαβάστε ακόμη...