Ο Κουλούρης κρίνει την απόκτηση φορ στον ΠΑΟΚ

Στη Σερβία γράφουν πως ο ΠΑΟΚ έχει μπει σφήνα και είναι έτοιμος να κλέψει τον Ντάνκο Λάζοβιτς από τη Φέγενορντ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι του «δικέφαλου» εξετάζουν την περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου.
Πηγή: sentragoal.gr
Ο Κουλούρης κρίνει την απόκτηση φορ στον ΠΑΟΚ

Σε ό,τι αφορά τον Σέρβο επιθετικό, που απασχόλησε όπως και ο Παπαδόπουλος την ΑΕΚ, όλα έδειχναν πως ήταν ένα βήμα από την επιστροφή του στην Ολλανδία, μετά τη θητεία του στην Αϊντχόφεν. Ο Λάζοβιτς μπορεί να ανήκει στην Παρτιζάν αλλά υπάρχει ρήτρα που του επιτρέπει να φύγει στο εξωτερικό.

Από την άλλη ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αποτέλεσε αρκετές φορές στο παρελθόν μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος επιθετικός, που έχει μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο, σύμφωνα με πληροφορίες απασχολεί και πάλι τους ανθρώπους του «δικέφαλου». Τα στοιχεία που συνηγορούν στην περίπτωσή του είναι το χαμηλό σχετικά κασέ του, η αξιοπιστία του στο σκοράρισμα αλλά και το γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα.

Κάθε ενδεχόμενη αναζήτηση επιθετικού στον ΠΑΟΚ γίνεται, πάντως, υπό το πρίσμα της παρουσίας στο ρόστερ της ομάδας του Ευθύμη Κουλούρη. Για τον νεαρό στάζουν μέλι στον ΠΑΟΚ και φέτος αναμένεται να πάρει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους αγώνες της ομάδας. Και το γεγονός ότι έρχεται από πίσω ένας τόσο ελπιδοφόρος σέντερ φορ να πλαισιώσει τον Στέφανο Αθανασιάδη είναι και ο λόγος που την περασμένη σεζόν ο «δικέφαλος» πήγε σε προσωρινές λύσεις τύπου Νέτσιντ και Χούσεν για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής που τελικά δεν απέδωσαν.

Και πάλι Βιέρα

Το όνομα του Τζόναθαν Βιέρα επέστρεψε στην επικαιρότητα του «δικεφάλου» και με δημοσιεύματα στην Ισπανία που αναφέρουν ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον ακραίο της Βαλένθια. Βεβαίως, οι Ισπανοί επιμένουν στα σχετικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως τα ίδια ισχύουν για τον Βέρθα, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από τον ΠΑΟΚ. Τον Βιέρα, που πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη Ράγιο Βαγεκάνο, διεκδικούν επίσης η Αλμερία, η Λα Κορούνια αλλά και η Λας Πάλμας, καθώς είναι δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει στη Βαλένθια. Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Βιέρα συνδέεται με το αντίστοιχο ενδιαφέρον της Λα Κορούνια για τον Λούκας.

Διαβάστε ακόμη...