«Όλοι είναι πληρωμένοι»

Στην εκπομπή του PAOK24 στον «Libero 107,4» φιλοξενήθηκε ο σύμβουλος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Άκης Μπεκιάρης, μιλώντας για θέματα που απασχολούν τον ερασιτέχνη, αναφερόμενος παράλληλα στην πρωτοβουλία του Χρυσού Δικεφάλου να πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία.
Πηγή: paok24.com
«Όλοι είναι πληρωμένοι»

Για την αιμοδοσία του Χρυσού Δικεφάλου: Γίνεται τέσσερις φορές τον χρόνο ένα Σαββατοκύριακο. Είναι μέλη και φίλοι του Χρυσού Δικεφάλου και κάποιοι που προσφέρουν το αίμα τους στον συνάνθρωπο. Έρχονται και απλός κόσμος που το μαθαίνει από τα μέσα. Η τράπεζα λειτουργεί από το 2005 και έχει δώσει πάνω από 400 φιάλες. Το σημαντικό με την αιμοδοσία είναι η διάρκεια και η επανάληψη και ο κόσμος θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να βοηθήσει και να του γίνει συνείδηση.

Για την πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση τροφίμων. Φέτος έγινε η τρίτη προσπάθεια και ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Πιάσαμε τον στόχο λίγο πάνω από τους 50 τόνους. Με τη βοήθεια του κόσμου του ΠΑΟΚ και του επιχειρηματικού κόσμου της βόρειας Ελλάδας θέλουμε αυτό να το κάνουμε θεσμό. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τα λαϊκά στρώματα και είναι μία ομάδα που θα πρέπει να βοηθάει και για αυτό το κάνει. Είναι σημαντικός κοινωνικός πυλώνας εκτός από αθλητικός και δε θα μπορούσε να απέχει από αυτή τη βοήθεια για τις ανάγκες της κοινωνίας.

Για την πορεία των τμημάτων του ερασιτέχνη: Ο απολογισμός ήταν θετικός. Για άλλη μία χρονιά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να διακριθεί στα περισσότερα αθλήματα, με τίτλους ή καλά πλασαρίσματα. Ο ΠΑΟΚ έχει τα περισσότερα τμήματα στην υψηλή κατηγορία και ειδικά τώρα που οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες. Στόχος και την ερχόμενη σεζόν είναι με τα μέσα και τα χρήματα που έχει ο ΠΑΟΚ να κάνει το καλύτερο για τα τμήματα του.

Για τις επιτυχίες των τμημάτων και τον στόχο της νέας σεζόν: Η κατάκτηση ενός τίτλου είναι από μόνη της ένα θετικό πρόσημο. Υπάρχουν και τμήματα που δεν τα καταφέραμε και όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Τη νέα σεζόν ανάλογα με τις ανάγκες των τμημάτων και των ομάδων θα γίνουν βελτιωτικές κινήσεις.

Για την οικονομική συνέπεια του ΑΣ ΠΑΟΚ: Όλοι όσοι δουλεύουν στα τμήματα είναι πληρωμένοι. Πληρώθηκε και ο μισθός του Μαΐου. Το μοναδικό ερασιτεχνικό σωματείο που δε χρωστάει πουθενά είναι ο ΠΑΟΚ. Ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες περιόδους οικονομικά είναι πολύ σημαντικό αυτό.

Για τον οικονομικό σχεδιασμό κάθε χρονιάς: Ο προϋπολογισμός γίνεται με βάση τα σίγουρα έσοδα κάθε χρόνο για να μην πέσουμε έξω. Από εκεί και πέρα οποιαδήποτε άλλη αύξηση θα δοθεί για τις ανάγκες των τμημάτων και την ενίσχυση τους. Στόχος είναι τα χρήματα που θα δοθούν για το κάθε τμήμα να έχουν την αντίστοιχη αγωνιστική απόδοση και να πάνε τα τμήματα πολύ καλά και ακόμα καλύτερα από πέρυσι.

Για τη βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη προς τον ερασιτέχνη και το ενδεχόμενο να είναι μεγαλύτερη στο μέλλον: Ο κύριος Σαββίδης είναι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα κάνει. Θεωρώ ότι στο μέλλον θα υπάρξει από πλευράς του μεγαλύτερη βοήθεια στα τμήματα του ερασιτέχνη.

Για το τμήμα βόλεϊ και τις εντυπωσιακές μεταγραφικές του κινήσεις: Το βόλεϊ δεν έχει ανεξαρτητοποιηθεί από τον ερασιτέχνη και λειτουργεί με βάση αυτό τον τρόπο. Και στο βόλεϊ υπάρχουν εντυπωσιακές κινήσεις, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε και να ελπίσουμε να πάνε όλα καλά.

Διαβάστε ακόμη...