Καμία σκέψη αποχώρησης από τον Ιβάν

Ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ πως δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από τον «Δικέφαλο» του Βορρά, ενώ έχρισε ως διαδόχους του, τα παιδιά του.
Πηγή: novasports.gr
Καμία σκέψη αποχώρησης από τον Ιβάν

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είχε συνάντηση το βράδυ του Σαββάτου με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, με τους οποίους συζήτησε τα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Για αυτό τον λόγο, στο ραντεβού των δυο πλευρών, έδωσε το «παρών» και ο μεγάλος του γιος, ο οποίος αναμένεται να εμπλακεί με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ, το προσεχές διάστημα.

Σχετικά με το μέλλον του, ο Σαββίδης τόνισε: «Δεν ήρθα για να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Θα γεράσουμε εδώ μαζί. Δεν είμαι μόνο εγώ. Και τα παιδιά μου θα έχουν ενεργό ρόλο». Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από την πλευρά τους, θέλησαν να ενημερωθούν για το θέμα των χρεών, ενώ συζήτησαν και το θέμα των μετακινήσεων.

Ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε για το θέμα των χρεών: «Με κοροϊδεύουν! Δεν βρίσκονται λύσεις. Είναι όλο λόγια και για τα χρέη και για τη Θέρμη. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλες δουλειές. Και με το αεροδρόμιο και με το λιμάνι».

Σχετικά με τον μετεγγραφικό σχεδιασμό του «Δικέφαλου» του Βορρά, οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να ολοκληρώσουν το θέμα της παραμονής του Μίροσλαβ Στοχ, συνεχίζοντας τις επαφές με τη Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Σλοβάκου ή τον δανεισμό του για έναν ακόμα χρόνο. Παράλληλα, οι Αναστασιάδης και Βρύζας συνεχίζουν να μελετούν διάφορες περιπτώσεις παικτών, για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας

Διαβάστε ακόμη...