Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Πέιν

Παρελθόν από την ομάδα του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Μαρκ Πέιν, καθώς, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, θα συνεχίσει στο γαλλικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα της Σαλόν Ρεμς.
Πηγή: sentragoal.gr
Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Πέιν

Ο Αμερικανός πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν πέρσι, καθώς μέτρησε 11 πόντους και 4,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο ελληνικό πρωτάθλημα, κυρίως ερχόμενος από τον πάγκο.

Ο καλύτερος έκτος παίκτης του πρωταθλήματος πιστώθηκε την καλή χρονιά που έκανε με μια μεταγραφή στη Σαλόν, ομάδα που αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα και ευχαρίστησε διοίκηση, κόσμο αλλά και συμπαίκτες του.

«Είμαι περήφανος κι ενθουσιασμός που θα πω πως υπέγραψα με τη γαλλική Σαμπάν Σαλόν-Ρείμς στην Pro A league (σ.σ. φέτος ανέβηκε). Είμαι ενθουσιασμένος να αρχίσω τη δουλειά» γράφει αρχικά.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους του ΠΑΟΚ, τους προπονητές, τους μάνατζερ και τους συμπαίκτες μου. Είμαι περήφανος για την χρονιά που είχαμε. Σας ευχαριστώ όλους!» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τον αποχαιρέτησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας στο twitter γράφοντας : «Καλή συνέχεια στον Μαρκ Πέιν στην καριέρα του. Θα είναι πάντα ένας ξεχωριστός φίλος. Good luck to Mark Payne a special friend. PAME PAOK».

Διαβάστε ακόμη...