Το πέρασμα από την Κ20 και η "μεγάλη" ομάδα

Με αφορμή το νέο συμβόλαιο των νεαρών, Σαββίδη και Δεληγιαννίδη, διαβάστε για τους παίκτες που έχουν περάσει από την ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ και αγωνίστηκαν την περασμένη σεζόν στην ανδρική ομάδα.
Πηγή: sport24.gr
Το πέρασμα από την Κ20 και η "μεγάλη" ομάδα

Οι Κυριάκος Σαββίδης και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης πρόσφατα υπέγραψαν νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και ο "Δικέφαλος" έτσι έδειξε την πίστη του στους δύο νεαρούς που αγωνίστηκαν πέρυσι στην Κ20.

Ο Σαββίδης μάλιστα την περασμένη σεζόν έκανε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα των "ασπρόμαυρων" αγωνιζόμενος στο εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό. Η αλήθεια είναι από την ομάδα Νέων των "ασπρόμαυρων" έχουν προωθηθεί αρκετοί παίκτες, έχουν παίξει στην "πρώτη" ομάδα και αυτό σαφώς δείχνει πως γίνεται καλή δουλειά στα μικρά τμήματα.

Ας θυμηθούμε ποιοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχαν πέρυσι συμμετοχή στην "μεγάλη" ομάδα έχοντας περάσει και από την Κ20. Ο τερματοφύλακας, Αστέριος Γιακουμής έπαιξε σε έναν αγώνα ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης σε πέντε. Ο Εργκους Κάτσε είχε 30 συμμετοχές, ο Φάνης Τσανδάρης δύο και ο Κρίστι Κιόσε μία.

Ακόμη ο Στέλιος Κίτσιου έπαιξε σε 46 παιχνίδια και ο Κυριάκος Σαββίδης σε ένα.

Ο Στέλιος Πόζογλου αγωνίστηκε σε έξι ματς, ο Ευθύμης Κουλούρης σε 11 και ο Στέφανος Αθανασιάδης σε 47. Επίσης από τα μικρά μικρά τμήματα της ομάδας πέρασε και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος σε ηλικία 16 ετών εντάχθηκε στο δυναμικό των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και πέρυσι είχε 49 συμμετοχές.

Ο "Δικέφαλος", λοιπόν, "βγάζει" παίκτες από τα... σπλάχνα του ενώ να σημειωθεί πως πέρυσι αρκετοί νεαροί δόθηκαν δανεικοί προκειμένου να πάρουν εμπειρίες.

Διαβάστε ακόμη...