Αυτός είναι ο Γκούντμονσον (videos)

Ο Γιόχαν Μπεργκ Γκούντμονσον έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ, η περίπτωσή του εξετάζεται και το PAOK24 σας παρουσιάζει το προφίλ του.
Πηγή: paok24.com
Αυτός είναι ο Γκούντμονσον (videos)

Γεννημένος στις 27 Οκτωβρίου 1990, ο 24χρονος διεθνής Ισλανδός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Μπρέιαμπλικ και σε ηλικία 16 ετών «μετακόμισε» οικογενειακώς στην Αγγλία για χατίρι της Τσέλσι.

Δεν κατάφερε όμως να προσαρμοστεί στο Νησί αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής της Τσέλσι και της Φούλαμ και έτσι επέστρεψε στην πατρίδα του, όπου το 2008 αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής του ισλανδικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Μπρέιαμπλικ.

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2008 η ομάδα του συμφώνησε με το Αμβούργο για την παραχώρησή του αλλά η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ, λίγο καιρό αργότερα δοκιμάστηκε στην Κόβεντρι χωρίς επιτυχία και τελικά στις 28 Ιανουαρίου 2009 μεταπήδησε στην Αλκμάαρ με πενταετές συμβόλαιο.

Στην ΑΖ έφτιαξε το όνομά του και έκτοτε είναι βασικό μέλος της Εθνικής Ισλανδίας, με τα χρώματα της οποίας έγινε στις 6 Σεπτεμβρίου 2013 ο πρώτος Ισλανδός που σκοράρει χατ τρικ μετά από 13 χρόνια, στο παιχνίδι με την Ελβετία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Το συμβόλαιό του με την Αλκμάαρ έχει ολοκληρωθεί και η περίπτωσή του σαφώς και δείχνει... ενδιαφέρουσα, από τη στιγμή μάλιστα που ο ΠΑΟΚ αναζητεί ποδοσφαιριστές για να ενισχύσει τις πτέρυγες της επίθεσής του.

Διαβάστε ακόμη...