Ψηφίζει ΠΑΟΚ ο Μάρτενς

Ο Μάαρτεν Μάρτενς κλείνει τα αυτιά του στις φημολογούμενες προτάσεις προς το πρόσωπο του και στρέφει την απόλυτη προσοχή του στον ΠΑΟΚ και την καλοκαιρινή προετοιμασία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: paokweb.gr
Ψηφίζει ΠΑΟΚ ο Μάρτενς

Η αλήθεια είναι πως ο διεθνής Βέλγος δεν πραγματοποίησε τα αναμενόμενα στους πρώτους έξι μήνες παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη. Λίγο τα προβλήματα τραυματισμού, λίγο το πρόβλημα προσαρμογής σε ένα εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα σχετικά με την Ολλανδία, όπως το Ελληνικό, άφησε αρκετά πίσω τον Μάρτενς που προβλημάτισε με τις εμφανίσεις του.

Αρκετές ομάδες φέρεται πως έδειξαν ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, κυρίως από την Ολλανδία, ενώ στο παιχνίδι της απόκτησης του είχε μπει για ένα διάστημα και η Άντερλεχτ. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει όπως σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στρέφει την προσοχή του στην προετοιμασία της ομάδας, που ξεκινάει για αυτόν τις επόμενες μέρες, μετά από εντολή του Άγγελου Αναστασιάδη.

Πιστός στο ραντεβού του

Ο Μάρτενς μάλιστα βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη, τηρώντας το προγραμματισμένο ραντεβού του με τον ΠΑΟΚ, ενώ από τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Δημητρακόπουλου, βοηθού του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...