Έρχονται, μήπως και φύγουν

O Χέντβιγκες Μαντούρο και ο Μάρτεν Μάρτενς κλήθηκαν να έρθουν στην Θεσσαλονίκη νωρίτερα από τους υπόλοιπους παίκτες, όπως αποκάλυψε σήμερα ο Άγγελος Αναστασιάδης.
Πηγή: thessports.gr
Έρχονται, μήπως και φύγουν

Όπως ο ίδιος είπε, οι δύο παίκτες κλήθηκαν να έρθουν 7-10 μέρες νωρίτερα για να ξεκινήσουν προετοιμασία με το πρώτο γκρουπ (δανεικοί, νεαροί κ.α.), έτσι ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να φτάσουν στο επίπεδο των υπολοίπων. Αυτό έχει μια λογική, καθώς ο Μαντούρο ήταν ανενεργός για μεγάλο διάστημα, πριν τραυματιστει και πάλι και μείνει εκτός τον τελευταίο μήνα, ενώ ο Μάρτενς είχε σχετικά γεμάτη (μισή) χρονιά στην Αλκμάαρ, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν έπαιξε πολύ, ενώ για σχεδόν ένα μήνα, έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων.

Οι δύο παίκτες κλήθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσουν προπονήσεις, αλλά ο βασικός λόγος, είναι να πειστούν να ψάξουν σοβαρά για άλλη ομάδα, για να απαλλαγεί ο ΠΑΟΚ από τα συμβόλαιά τους, που ισχύουν μέχρι το 2016, με ετήσιες πολαβές 650.000 ευρώ για τον Μάρτενς και 500.000 ευρώ για τον Μαντούρο, χωρίς να μπόνους.

Οι δύο παίκτες μπορεί να μην είναι κακοί, αλλά στον ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι με τόσα χρήματα, μπορούν να έχουν καλύτερες επιλογές.

Αν οι Μαντούρο και Μάρτενς δεν θελήσουν να φύγουν, είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα σεβαστεί τα συμβόλαιά τους και από τον Αναστασιάδη θα αντιμετωπιστούν όπως όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...