Συνέλευση του ΠΑΟΚ με… 55 μέλη!

Μεταξύ «συγγενών και φίλων», ως είθισται τα τελευταία χρόνια, πραγματοποιήθηκε η Τακτική Επαναληπτική Γενική Συνέλευση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Συνέλευση του ΠΑΟΚ με… 55 μέλη!

Άλλωστε, όπως ορίζει το καταστατικό «η Γενική Συνέλευση πραγματοποιείται ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρισταμένων μελών...». Και στη σημερινή συνέλευση του ΠΑΟΚ ήταν παρόντα 55 μέλη!

Όπως ήταν λογικό έστω και αυτά τα λίγα μέλη, που έδωσαν το παρών στην συνέλευση, ενέκριναν τον ισολογισμό και τον οικονομικό απολογισμό για το 2013 και τα υπόλοιπα θέματα (διοικητικός απολογισμός, έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή Δ.Σ., έγκριση εκθέσεως εξελεγκτικής επιτροπής) της συνέλευσης.
Πριν από την έναρξη της διαδικασίας μετά από πρόταση των εκπροσώπων των συνδέσμων τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παναγιώτη Ποικιλίδη, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, στον απολογισμό της χρονιάς τόνισε:

«Φέτος αναγκαστήκαμε να βάλουμε στην μισθοδοσία όλους τους προπονητές, ενώ αυξήθηκαν τα έξοδα και οι φόροι. Παρόλα αυτά υπάρχουν κέρδη, λόγω της συμφωνίας με την ΠΑΕ, η οποία αρχικά δεν υπεγράφη γιατί ζητούσαμε κάποια πράγματα παραπάνω από την ΠΑΕ με την ίδια στην αρχή να μην τα δέχεται. Στις 29/6/2013 ήρθαμε σε οριστική συμφωνία», ενώ απάντησε και ερώτηση για το θέμα των μελών λέγοντας:

«Δεν υπάρχουν 12.000 μέλη στον Ολυμπιακό που αναφέρθηκε προηγουμένως. Έκανε ο Κόκκαλης ταξίδι σε όλη την Ελλάδα. Τους υποσχέθηκε τα πάντα και έκανε 40-50.00 μέλη για 1-1,5 χρόνο. Σήμερα ο Ολυμπιακός έχει λιγότερα μέλη από εμάς. Απλώς ο πρόεδρος εκεί έχει πολλά χρήματα και τα στηρίζει. Τα ίδια και τον Παναθηναϊκό. Τα σωματεία δεν έχουν μέλη. Οταν δεν πληρώνουμε 36 ευρώ τον χρόνο τι να πούμε;».

Ακολούθησε ο απολογισμός της χρονιάς από όλους σχεδόν τους εφόρους των τμημάτων, ενώ κατατέθηκε πρόταση των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ προκειμένου ο Ερασιτέχνης να προχωρήσει ενόψει της νέας χρονιάς σε κοινό εισιτήριο διαρκείας για όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη...