«Ο ΠΑΟΚ θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο»

Το πρώην μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σπύρος Μηλιωρίδης μίλησε στον Arena FM 89,4 για την κατάσταση που επικρατεί στο «στρατόπεδο» του δικεφάλου. Αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του Άγγελου Αναστασιάδη αλλά και στο μεγάλο κενό που άφησε ο Παναγιώτης Ποικιλίδης. Τόνισε επίσης ότι με τον Άγγελο θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο.
Πηγή: arenafm.gr
«Ο ΠΑΟΚ θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο»

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
Για την ανακοίνωση του Αναστασιάδη: «Εντάξει αυτό ήταν αναμενόμενο .Το θέμα ήταν τυπικό και δεν νομίζω ότι μπορούσε να χαλάσει κάτι στην συμφωνία μεταξύ του μεγαλομετόχου και του κ.Αναστασιάδη.
Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ με τον κ.Αναστασιάδη ο ΠΑΟΚ θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει την δυνατότητα και το έχει αποδείξει στο παρελθόν, να παίρνει από τους παίκτες στο 100%, έχει δουλέψει στον ΠΑΟΚ σε δύσκολες στιγμές που δεν υπήρχαν λεφτά. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά θα είναι καλύτερος».
Για τους συνδέσμους και το κενό που αφήνει ο Παναγιώτης Ποικιλίδης: «Σίγουρα η απώλεια του Παναγιώτη είναι μεγάλη για την οικογένεια του ΠΑΟΚ και στο συνδεσμιακό κίνημα και φυσικά στην ομάδα. Εφτά χρόνια ήταν κοντά στην ομάδα, κοντά στους συνδέσμους.
Το συνδεσμιακό κίνημα του ΠΑΟΚ και γενικότερα όλοι οι φίλοι του «δικεφάλου» στηρίζουν κάθε προσπάθεια του μεγαλομετόχου. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, τα παιδιά στους συνδέσμους είναι αξιόλογα, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν».
Αναφορικά με το αν δέχτηκε πρόταση από την ΠΑΕ και αν θα υπάρξουν αλλαγές: «Όχι δεν δέχτηκα καμία πρόταση. Μακάρι να υπάρχουν αλλαγές και να υπάρχει πολυφωνία και να μπορέσει κάποιος να βοηθήσει έμπρακτα».
Για το αν πρέπει να έρθουν μεγάλες μεταγραφές :Τα χρήματα δεν κάνουν τους παίκτες. Το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει στον ΠΑΟΚ με μεγάλα συμβόλαια που πέρασαν και δεν ακούμπησαν . Έχουν έρθει και στο παρελθόν ποδοσφαιριστές με πολύ λιγότερα χρήματα που έγιναν σημαία στην ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...