Φιλικό με Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς

Στις 9 Αυγούστου, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό ματς την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς. Μάλιστα, εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, όπου ενημερώνει για τις λεπτομέρειες.
Πηγή: sport24.gr
Φιλικό με Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς

Οπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στις 9 Αυγούστου ο "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει σε φιλικό ματς την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς. Αναλυτικά όσα αναφέρει:

"Στην Αγγλία θα πραγματοποιηθεί ένα από τα πιο δυνατά τεστ προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν. Στις 9 Αυγούστου ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς στο Λόφτους Ρόουντ (17:00) σε έναν αγώνα που για τους αγγλική ομάδα αποτελεί την τελική πρόβα πριν την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ στις 16 Αυγούστου.

Η ΚΠΡ μετά τον υποβιβασμό σοκ στο τέλος της σεζόν 2012-13 όταν υπό την ιδιοκτησία του Μαλαισιανού Τόνι Φερνάντες πραγματοποίησε πολλές και πολύ ακριβές μεταγραφές, όπως του Σάμπα από την Ανζί, του Παρκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, του Ζαμόρα από τη Φούλαμ, του Ρεμί από τη Μαρσέιγ, αλλά πραγματοποίησε αποκαρδιωτική πορεία, ανέκαμψε κι επιστρέφει δυναμικά στη μεγάλη κατηγορία.

Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, η ΚΠΡ τερμάτισε 4η στην Τσάμπιονσιπ, προκρίθηκε στα Play Offs, απέκλεισε τη Γουίγκαν και στον τελικό του Γουέμπλεϊ επικράτησε 1-0 της Ντέρμπι Κάουντι χάρη σε γκολ του Ζαμόρα στο 90'.

Προπονητής της ΚΠΡ είναι ο πολύ έμπειρος Χάρι Ρέντκναπ κι από το ρόστερ της ξεχωρίζουν ο έμπειρος αμυντικός Ρίτσαρντ Νταν, ο ιδιόρρυθμος Τζόι Μπάρτον κι ο Κροάτης Νίκο Κράνιτσαρ, Η επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ και το οικονομικό μπόνους ανόδου 80 εκατ. λιρών, βέβαια, αναμένεται να επιφέρουν μεγάλες αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς μέχρι την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...