Η παλαιότερη συνεργασία Αγγελου-Βρύζα

Οι Αναστασιάδης και Βρύζας είναι σε συνεχείς επαφές για θέματα του ΠΑΟΚ. Θυμηθείτε την προηγούμενη συνεργασία τους, από την οποία έμεινε η "γλυκιά" ανάμνηση της επιτυχίας κόντρα στην Αρσεναλ.
Πηγή: sport24.gr
Η παλαιότερη συνεργασία Αγγελου-Βρύζα

Αγγελος Αναστασιάδης και Ζήσης Βρύζας καλούνται να "χτίσουν"... σωστά τον νέο ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ έχουν κάνει συζητήσεις για διάφορα ζητήματα των "ασπρόμαυρων", αυτές φυσικά θα συνεχιστούν (και σίγουρα θα είναι πολλές) και μέσα από αυτή την συνεργασία, έχουν την... αποστολή να κάνουν τις κατάλληλες επιλογές ούτως ώστε η νέα σεζόν για τον "Δικέφαλο" να είναι πετυχημένη.

Οι δύο τους, που συνεργάζονται μετά από πολλά χρόνια, συνυπήρξαν στον ΠΑΟΚ παλαιότερα. Τότε ο Αναστασιάδης ήταν και πάλι τεχνικός του "Δικεφάλου" και ο Βρύζας ποδοσφαιριστής.

Ας θυμηθούμε εκείνη την συνεργασία τους... Ο Ελληνας προπονητής ήρθε στον ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια της σεζόν 1996-97 (το ντεμπούτο του στον πάγκο των "ασπρόμαυρων" έγινε στις 09/02/97, στο εντός έδρας ματς με την Καλαμάτα), μια αγωνιστική χρονιά που ήταν η πρώτη του Βρύζα στον "Δικέφαλο".

Από τα 15 παιχνίδια που έκατσε στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης, ο νυν πρόεδρος του "Δικεφάλου" δεν είχε αγωνιστεί στα νικηφόρα παιχνίδια απέναντι σε Παναχαική και Εδεσσαικό.

Την επόμενη σεζόν (1997-98) ο Αναστασιάδης ("έβγαλε" όλη την χρονιά) χρησιμοποίησε τον Βρύζα σε 43 ματς (τα ματς του Αναστασιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ ήταν 48).

Εκείνη την αγωνιστική χρονιά τα ονόματα των δύο "γράφτηκαν" σε μια "χρυσή" σελίδα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ καθώς ήταν μέλη της ομάδας που απέκλεισε την Αρσεναλ (αυτή σαφώς ήταν η πιο... γλυκιά ανάμνηση της συνεργασίας τους).

Μάλιστα ο Βρύζας ήταν αυτός που διαμόρφωσε το 1-1 στο Χάιμπουρι δίνοντας την πρόκριση στον "Δικέφαλο". Μαζί συνεργάστηκαν και σε ένα κομμάτι της σεζόν 1998-99. Ο Αναστασιάδης είχε αντικαταστήσει τον Ολεγκ Μπλαχίν (αυτός άρχισε την σεζόν) στην τεχνική ηγεσία των "ασπρόμαυρων" ενώ την θέση του Ελληνα τεχνικού, πήρε αργότερα ο Αρι Χάαν.

Στα 19 ματς του Αναστασιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ εκείνη την αγωνιστική χρονιά, ο Βρύζας δεν είχε αγωνιστεί στα παιχνίδια με τον Αετό Σκύδρας και τον Ιωνικό.

Διαβάστε ακόμη...