«Εν λευκώ η ομάδα, ό,τι είπα το εννοώ»

Ο Σαββίδης στο χθεσινό (8/6) μίτινγκ με τον Αναστασιάδη και τον Βρύζα επανέλαβε την εμπιστοσύνη που έχει προς το πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού. Αναμένεται από αύριο να πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο του.
Πηγή: gazzetta.gr
«Εν λευκώ η ομάδα, ό,τι είπα το εννοώ»

Στη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Μακεδονία Παλλάς ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη τον Άγγελο Αναστασιάδη και τον Ζήση Βρύζα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επανέλαβε την ατάκα που είχε πει στον Έλληνα τεχνικό στην πρώτη τους συνάντηση. «Εγώ σου έδωσα εν' λευκώ την ομάδα. Ότι είπα το εννοώ». Αυτή η ατάκα του ιδιοκτήτη του Δικεφάλου κάνει πιο ισχυρό τον Αναστασιάδη μέσα στην ομάδα και σε μελλοντικές αποφάσεις που θα κληθούν να παρθούν για μεταγραφές, αλλά και για διάφορα άλλα θέματα.

Ο Αναστασιάδης, όπως και κάθε προπονητής θέλει να είναι ο βασικός υπεύθυνος στην ομάδα που θα δημιουργήσει το επόμενο διάστημα και μαζί με τον Ζήση Βρύζα θα συνθέσουν και τους υπεύθυνους των μεταγραφών. Στον ΠΑΟΚ πλέον δεν θα υπάρχει το περσινό φαινόμενο 10-15 άνθρωποι να συσκέπτονται σε καθημερινή βάσει για τα μεταγραφικά θέματα.

Από αύριο(10/6) θα τρέξει και το θέμα των υπογραφών στα συμβόλαια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Τελειώνει και αυτό το θέμα παρότι πέρασε από 40 κύματα με πολλούς ψιθύρους και πολλά υπονοούμενα.

Διαβάστε ακόμη...