Ετοιμάζει πρόταση στον… ελεύθερο Σούλη

Η σεζόν τελείωσε, ο ΠΑΟΚ πέτυχε τον στόχο του και σιγά – σιγά Πρέλεβιτς και Σταυρόπουλος θα θέσουν επί τάπητος τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.
Πηγή: thessports.gr
Ετοιμάζει πρόταση στον… ελεύθερο Σούλη

Ο στόχος είναι, «όχι πολλές αλλαγές» κι αυτό αφορά όχι μόνο τους παίκτες, αλλά και τον προπονητή. Το συμβόλαιο του Σούλη Μαρκόπουλου έχει λήξει και είναι πλέον ελεύθερος.

Ο 65χρονος προπονητής, που κοουτσάρει 21 χρόνια (!) στην Α1 είναι ελεύθερος να επιλέξει την επόμενη ομάδα του, αυτός δεν κρύβει πως έχει φιλοδοξίες και περιμένει προτάσεις, ωστόσο στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι τελικά θα βρουν τον τρόπο να κλείσουν ένα ακόμη συμβόλαιο μαζί.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ετοιμάζεται αυτές τις μέρες να του καταθέσει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους, καθώς Πρέλεβιτς και Σταυρόπουλος θέλουν να κλείσουν γρήγορα το θέμα προπονητή για να προχωρήσουν και τα υπόλοιπα.

«Είναι ευχής μας έργον η παραμονή του. Εξαρτάται από τον ίδιο. Μακάρι να μην έχουμε αλλαγή στην ομάδα μας. Να συνεχίσουμε την πολλή δουλειά με πολλή πίστη. Και με μικρή ενίσχυση – πάντα εντός πλαισίου προϋπολογισμού – να στοχεύσουμε το ευκταίο ...θαύμα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νικος Σταυρόπουλος για το θέμα του Μαρκόπουλου, στη σημερινή συνέντευξή του στο «Μέτροσπορτ».

Ο Μαρκόπουλος έχει λαμβάνειν χρήματα από τις τελευταίες δύο σεζόν, αλλά στον ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι αυτός δεν θα είναι ανασταλτικός παράγοντας σε μια νέα συμφωνία.

Ο 65χρονος προπονητής, είναι ο μακροβιότερος κόουτς του ΠΑΟΚ από καταβολής επαγγελματικού μπάσκετ, καθώς φέτος συμπλήρωσε πέντε χρόνια παρουσίας στον πάγκο του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...