«Next generation» Σαββίδη

Οι γιοι του Ιβάν, Γιώργος και Νίκος, καθημερινά ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για τον ΠΑΟΚ ενώ η ανηψιά του, Σόνια. μπαίνει στις επιχειρήσεις του με πρώτη την δραστηριότητα στο Παλιούρι. Η επόμενη γενιά της οικογένειας Σαββίδη δείχνει έτοιμη να πάρει πρωτοβουλίες.
Πηγή: paok24.com
«Next generation» Σαββίδη

Με τον Ιβάν Σαββίδη να ταξιδεύει συνεχώς λόγω των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων ανά τον κόσμο, η ανάγκη δραστηριοποίησης άλλων προσώπων της απολύτου εμπιστοσύνης του στην Ελλάδα, αποτελεί ζήτημα εδώ και δύο χρόνια.

Και ποιοι θα ήταν καταλληλότεροι γι αυτόν τον ρόλο από τα δύο παιδιά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, τον Γιώργο και τον Νίκο Σαββίδη αλλά και την ανηψιά του Ιβάν, δικηγόρο Σόνια Σαββίδη που φαίνεται ότι αρχίζει να δραστηριοποιείται έντονα...

Ο Γιώργος και ο Νίκος, 23 και 21 ετών, αντίστοιχα, είναι σχεδόν καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ζητούν να ενημερωθούν για ζητήματα της ομάδας, παρακολουθούν τον τρόπο λειτουργίας και δείχνουν «ζεστοί» να αναλάβουν δράση στη σεζόν 2013 - 2014. Με δεδομένη την αλλαγή σύνθεσης στο ΔΣ της ΠΑΕ αλλά και τη γενικότερη αλλαγή πλεύσης που έφερε η πρόσληψη του Αγγελου Αναστασιάδη, δεν θα εκπλαγούμε αν τους δούμε φέτος σε ρόλο πρωταγωνιστικό στην ομάδα του «Δικεφάλου».

Για την Σόνια Σαββίδη, την εντυπωσιακή νεαρή κοπέλα που στο τέλος της σεζόν είδαμε δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη και την ακούσαμε να μεταφράζει τα λεγόμενά του στους δημοσιογράφους, οι πληροφορίες από τη Χαλκιδική λένε πως ήδη δραστηριοποιείται στο Παλιούρι, εκπροσωπώντας τον Ιβάν στις πρώτες κινήσεις αξιοποίησης της περιουσίας που απέκτησε από το ΤΑΙΠΕΔ εκεί. Το πότε θα αρχίσει ο Σαββίδης να αναμορφώνει το «Ξενία» και να χτίζει τις βίλες που θέλει, παραμένει άγνωστο, ωστόσο η νεαρή δικηγόρος, κόρη του πρώτου ξαδέλφου του Ιβάν, είναι «ο άνθρωπος του» εκεί κι αυτό λέει πολλά.

Διαβάστε ακόμη...