Ρίχνει τις απαιτήσεις του ο Σάμιος

Οι εξελίξεις είναι σχεδόν καθημερινές στη Δόξα Δράμας. Τα δεδομένα αλλάζουν και η αγωνία είναι πλέον στο κατακόρυφο.
Πηγή: metrosport.gr
Ρίχνει τις απαιτήσεις του ο Σάμιος

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θανάσης Σάμιος φέρεται να έχει πλέον κατεβάσει τις απαιτήσεις του για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ. Προφανώς, στο άκουσμα της άτυπης γενικής συνέλευσης και της πρόθεσης των Δραμινών να... ρίξουν από μόνοι τους την ομάδα, αναδιπλώθηκε σε ότι αφορά το ποσό που ζητάει για το μετοχικό του πακέτο.

Το υψηλό αντίτιμο, που λέγεται ότι ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ για να του παραχωρήσει τις μετοχές, γίνονται πλέον 200.000 για το μετοχικό πακέτο και σε βάθος πενταετίας, άλλα 300.000 ευρώ.

Επίσης, όποιος πάρει το μετοχικό πακέτο θα πρέπει να αναλάβει και τα υπάρχοντα χρέη και υποχρεώσεις της ΠΑΕ, που είναι προς τους παίκτες περί τα 120.000 ευρώ και το ΙΚΑ με την εφορία άλλα 30.000-40.000. Όλα αυτά σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πειραιώτη επιχειρηματία, χωρίς πάντως να μπορεί να αποκλειστεί η οποιαδήποτε νέα αναδίπλωση και αλλαγή πλεύσης του στο συγκεκριμένο θέμα. Όπως δεν μπορεί να αποκλειστεί και η περίπτωση να μην είναι τελικά παρών στην εκδήλωση του ερασιτέχνη την επόμενη Τετάρτη (11/6).

Όλα είναι πλέον πιθανά στη Δόξα. Πάντως, σενάρια, που κυκλοφόρησαν στη Δράμα αναφέρουν ότι τις μετοχές της ομάδας επιδιώκει να αποκτήσει ομάδα επιχειρηματιών. Ότι έχουν ήδη καταθέσει πρόταση για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ και η οποία φέρεται να ικανοποιεί σε πρώτο βαθμό τον Θανάση Σάμιο. Όπως υποστηρίζουν, όμως στη Δράμα, τελικά το πιθανότερο είναι να επέλθει συμφωνία μεταξύ Σάμιου-Σαββίδη.

Διαβάστε ακόμη...