"Παραλήρημα" Θεοδωρίδη... (vds)

Και τι δεν είπε χτες ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης στο Μακεδονία TV. Ακολουθούν τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη χτεσινή εκπομπή.
Πηγή: Makedonia tv
"Παραλήρημα" Θεοδωρίδη... (vds)

Για ημιτελικό κυπέλλου με ΠΑΟΚ στην Τούμπα, Σαββίδη, ξένους διαιτητές και Άγγελο Αναστασιάδη: « Το γήπεδο ήταν Ζούγκλα. Έμοιαζε με Βιετνάμ. Κανείς δεν ζήτησε συγνώμη για όσα έγιναν. Δεν καταγγείλαμε τον ΠΑΟΚ στην UEFA για όσα έγιναν στον ημιτελικό του κυπέλλου στην Τούμπα για να μην ξεφτιλίσουμε το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα στα derby να έρχονται ξένοι διαιτητές και παρατηρητές. Αν γίνει αυτό σε όλα τα παιχνίδια οι αντίπαλοί μας θα τελειώνουν τα παιχνίδια με 9 παίχτες. Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι στολίδι για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Το μόνο που έχει να φοβηθεί είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ».

Για Συμμαχία ΠΑΟΚ-ΠΑΟ και θέατρο Αναστασίου στο «Καραϊσκάκης»: «Σαββιδης -Αλαφουζος είναι σαν αδέρφια! Ο ΠΑΟΚ από τότε που ξεκίνησε η φιλία χάνει συνεχώς. Προς Θεού μην χαλάσει αυτή η φιλία. Ο Μαρινάκης δε θα σταθεί δίπλα σε κανέναν αν το κάλεσμα δεν είναι ειλικρινές! Ο Αναστασίου έκανε μεγάλο θέατρο όταν το χτύπησε το ποτήρι με την πορτοκαλάδα στο Ολυμπιακός ΠΑΟ. Χάσαμε γιατί σκεφτόμασταν τον Ολαϊτάν και όχι το σκορ..

Για Φερνάντο Σάντος: «Αχάριστος ο Σάντος που δεν πήρε στο Μουντιάλ τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Όταν κάποιος δίνει το αίμα του και τραυματίζεται για την Εθνική δε του συμπεριφέρεσαι έτσι. Πήρε άλλους και άλλους, δεν έπρεπε να τον αφήσει εκτός αποστολής. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Εθνική, αλλά θα τα πούμε όταν επιστρέψουν από Βραζιλία.

Διαβάστε ακόμη...