«Δουλεύουν» για το ρόστερ στον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες που η ομάδα θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία. Στις 10 Ιούλη ταξιδεύει στο εξωτερικό αλλά πολύ νωρίτερα αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το ρόστερ.
Πηγή: metrosport.gr
«Δουλεύουν» για το ρόστερ στον ΠΑΟΚ

Μάλιστα και χθες όπως και τις περασμένες μέρες γινόταν γνωστό πως στόχος του Αναστασιάδη είναι μέχρι τις 20 Ιουνίου το αργότερο να έχουν κλείσει τα περισσότερα μέτωπα σε ότι αφορά το έμψυχο υλικό και να έχουν παρθεί οι αποφάσεις για τους ποδοσφαιριστές που στην παρούσα φάση είναι «μετέωροι». Παράλληλα, είναι σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην απόκτηση ποδοσφαιριστών με τέσσερις περιπτώσεις να έχουν ξεχωρίσει και να τις «δουλεύουν» ήδη οι άνθρωποι του Δικεφάλου.

Καμιά απολύτως εξέλιξη δεν υπήρξε στο θέμα του Λίνο και του Βούκιτς με τα δεδομένα να είναι γνωστά: υπάρχει οικονομική διαφορά με τους δυο ποδοσφαιριστές και ειδικά για την περίπτωση του Σέρβου, ο Σαββίδης είναι αυτός που αναμένεται να παίξει τον καταλυτικό ρόλο καθώς έχει μια πολύ καλή σχέση με τον ποδοσφαιριστή.

Ανοικτά παραμένουν και τα θέματα των Μαντούρο, Μάρτενς, Λόπεθ που λειτουργούν ως ποδοσφαιριστές της ομάδας και περιμένουν την ειδοποίηση για το πότε θα πρέπει να βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη για να περάσουν από τις εργομετρικές εξετάσεις. Μένει να φανεί επίσης αν η ΠΑΕ αποφασίσει άμεσα να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Χακόμπο για να βρεθεί μια ξεκάθαρη λύση που θα ικανοποιεί και τις δυο πλευρές.

Διαβάστε ακόμη...