«Γεννημένος νικητής ο Άγγελος»

Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης για την μεγάλη επιστροφή του Άγγελου Αναστασίαδη.
Πηγή: arenafm.gr
«Γεννημένος νικητής ο Άγγελος»

Τόνισε ότι είναι γεννημένος νικητής και αυτό θα το περάσει στους παίκτες, ενώ αναφέρθηκε και στον Πάμπλο Γκαρσία όπου δήλωσε ότι δεν του φέρθηκαν σωστά…

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:

Για την επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη: «Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει υπηρετήσει τον ΠΑΟΚ και έχει κάνει και μεγάλες επιτυχίες με την ομάδα. Μετά από αρκετά χρόνια του δίνεται και πάλι η ευκαιρία, αυτή την φορά με πολύ καλύτερες συνθήκες, να δουλέψει ξανά . Για μένα είναι μια πολύ καλή λύση και θεωρώ ότι υπάρχουν όλα τα εχέγγυα ,έτσι ώστε να μπορέσει όσο τον δυνατόν καλύτερα να δημιουργήσει μια ομάδα ανταγωνιστική και πάνω από όλα να βλέπουμε καλό ποδόσφαιρο.

Είναι ένας άνθρωπος πολύ αισιόδοξος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όταν παίζαμε με την Άρσεναλ και μπαίνει στα αποδυτήρια του «Χάιμπουρι», η πρώτη του ατάκα ήταν, πάμε να τους κερδίσουμε…

Είναι πραγματικά πολύ αισιόδοξος και μπορεί εύκολα και το μεταδίδει και στους ποδοσφαιριστές. Είναι γεννημένος νικητής και όπως είπε είναι μεγάλο του προσόν είναι ότι μεταδίδει σε όλους. Είναι καλό για να καταλάβουν όλοι σε ποια ομάδα βρίσκονται αλλά πάνω από όλα όπου και να παίζουν θα πηγαίνουν για την νίκη».

Για την σχέση του με τους… τρελούς: «Έχει ένα θεματάκι ο Άγγελος με τους «ζωηρούς» ποδοσφαιριστές, αλλά έχει τον τρόπο του  να τους προσεγγίσει και να τους φέρει εκεί που θέλει».

Για τον Γκαρσία: «Μεγάλη προσωπικότητα, μεγάλος ποδοσφαιριστής. Είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές που χρειάζονται ειδική μεταχείριση.

Δεν του συμπεριφέρθηκαν καλά μέχρι τώρα. Το μεγάλο λάθος ήταν την πρώτη φορά που σταμάτησε και ο τρόπος που σταμάτησε αλλά και στην συνέχεια με την επιστροφή του».

Για τους πολλούς δανεικούς που έχει ο ΠΑΟΚ: «Όταν θέλεις να χτίσεις μια ομάδα , δεν μπορείς να βασίσετε σε δανεικούς ποδοσφαιριστές».

Για τους Στοχ και Νάτχο: «Άμα θέλεις να φτιάξεις μια ομάδα όπως ονειρεύονται όλοι, πρέπει να έχεις παίκτες σαν και αυτούς. Είναι ποδοσφαιριστές με ποιότητα με προσωπικότητα και μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Από εκεί και πέρα δεν ήρθαν οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές που θα σηκώσουν την ομάδα στις πλάτες τους. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν άνθρωπο με μεγάλη οικονομική δυνατότητα ο οποίος θέλει να βάλει χρήματα και να δημιουργήσει μια ομάδα. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει αλλά ελπίζουμε ότι από το φετινό καλοκαίρι θα καλυτερέψουν τα πράγματα».

Αναφορικά με το που χρειάζεται παίκτης ο ΠΑΟΚ: «Για μένα όσο και να ακουστεί άσχημα ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες σε όλες τις θέσεις. Πιο συγκεκριμένα θέλει ένα πολύ καλό «10άρι» , έναν πολύ καλό επιτελικό. Ένα πρωτοκλασάτο στόπερ, αλλά και έναν επιθετικό. Τέσσερις καλούς ποδοσφαιριστές».

Για τον Λίνο και αν θα τον κρατούσε: «Εγώ θα τον κρατούσα, είναι ένα παιδί που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, εξαιρετικός χαρακτήρας, και όποτε χρειάστηκε προσπάθησε για το καλύτερο και βοήθησε τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...