Η απώλεια Ποικιλίδη και οι ρυθμίσεις για χρέη - Θέρμη, ανέβαλαν τη ΓΣ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωση πως θα αναβληθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που είχε οριστεί την Τετάρτη (28/5).
Πηγή: in.gr
Η απώλεια Ποικιλίδη και οι ρυθμίσεις για χρέη - Θέρμη, ανέβαλαν τη ΓΣ

Από τη μία η αιφνίδια απώλεια του Παναγιώτη Ποικιλίδη και από την άλλη, η αναμονή για τη ρύθμιση των χρεών, ήταν δύο από τους βασικούς παράγοντες που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη για τις 28.05 Γενική Συνέλευση των μετόχων αναβάλλεται», ανακοίνωσε, λοιπόν, το απόγευμα της Δευτέρας (26/5) η ΠΑΕ.

Ως προς το πρώτο σκέλος της απόφασης, είναι γεγονός ότι όλοι στην ΠΑΕ παραμένουν συντετριμμένοι από την απώλεια ενός «δικού» τους ανθρώπου, ενός στελέχους με σπουδαίο έργο στον «Δικέφαλο».

Από την άλλη, στον ΠΑΟΚ θέλουν να περιμένουν και τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το εάν θα κάνει πράξη τις προεκλογικές της υποσχέσεις για τα χρέη και το προπονητικό κέντρο της Θέρμης.

Άλλωστε ακόμη και η εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη ως ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αναμένεται να παίξει τον δικό της ρόλο. «Mόλις ενημερώθηκα ότι είναι έτοιμη και θα κατατεθεί στη Bουλή, αμέσως μετά την επανάληψη των εργασιών της, η τροπολογία που αφορά τη ρύθμιση χρεών του ΠAOK. Προχωράμε, με βήματα μπροστά», ήταν η ανάρτηση του «Ζαγόρ» στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Διαβάστε ακόμη...