Μία ομάδα στον αέρα!

Ούτε δύο, ούτε τρεις, ούτε πέντε, ούτε δέκα... Μία 16άδα παικτών που ανήκουν (οι περισσότεροι αγωνίστηκαν πέρυσι) στον Δικέφαλο του Βορρά, είναι και... δεν είναι στον ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Μία ομάδα στον αέρα!

Είναι δανεικοί παίκτες που πρόκειται(;) να επιστρέψουν, είναι ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο αλλά κανείς δεν εγγυάται ότι θα μείνουν, είναι κι' αυτοί που τελείωσε το συμβόλαιό τους και... περιμένουν.

Το σίγουρο είναι ότι ο Αναστασιάδης πρέπει να πάρει πολλές αποφάσεις για τον κορμό της ομάδας με παίκτες που αγωνίζονταν σε αυτή, ώστε στην πορεία να γίνουν και οι κινήσεις ενίσχυσης.

ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Χαμός στην θέση με τις διαθέσιμες περιπτώσεις του ΠΑΟΚ. Γλύκος και Γιακουμής έχουν συμβόλαιο, επιστρέφει και ο Μελίσσας από δανεισμό. Και «περισσεύουν» οι: Χακόμπο: Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 και πρέπει να πείσει τον Αναστασιάδη ότι θα ηρεμήσει. Ιτάνζ: Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015 και πρώτος στόχος είναι η πώλησή του. Γκσπούρνιγκ: Υπέγραψε αρχικά για έξι μήνες και προφανώς αποχωρεί.

ΤΖΙΟΛΗΣ-ΛΟΠΕΘ

Να και δύο άλλου είδους περιπτώσεις παικτών που είναι στον αέρα. Δύο παίκτες που ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τον χειμώνα παραχωρήθηκαν δανεικοί. Για τον Τζιόλη που έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο, δεν φαίνεται να τίθεται θέμα και μένει. Για τον Λόπεθ που έχει άλλα ένα χρόνο συμβόλαιο, πρέπει να γίνει συζήτηση. Ο ίδιος είπε ότι έχει προτάσεις από Ισπανία και αν είναι να μην παίζει καλύτερα να φύγει.

ΛΙΝΟ –ΒΟΥΚΙΤΣ
Οι γερόλυκοι της ομάδας που... παρά τα χρονάκια τους προσέφεραν πολλά και φέτος στον ΠΑΟΚ. Ένα γκολ και 15 ασίστ ο Βραζιλιάνος, 15 γκολ και μία ασίστ ο Σέρβος. Αγαπημένοι στο κοινό, παίκτες που διαφάνηκε από πλευράς ΠΑΟΚ καλή διάθεση για παραμονή. Να όμως που στις πρώτες διαπραγματεύσεις (και με τους δύο) προκύπτει οικονομική διαφορά. Πέρα από τον Αναστασιάδη, εδώ θα «μιλήσει» και ο Σαββίδης.

ΙΝΣΑΟΥΡΑΛΔΕ-ΝΑΤΧΟ-ΣΤΟΧ

Τρεις ξεχωριστές και δύσκολες περιπτώσεις αξιόλογων ξένων. Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός έχει πείσει τον ΠΑΟΚ (και τον Αναστασιάδη) και γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί από τη Ντιναμό Μόσχας. Ο Νάτχο άκουσε πρόταση από τον ΠΑΟΚ και συγκεντρώνει κι' άλλες. Ο Στοχ ανήκει στην Φενέρμπαχτσε η οποία τον παραχωρεί. Δεν έδειξε αρχικά ζεστός για να μείνει στον ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΣΙΚΑΣ-ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Άλλες δυο διαφορετικές περιπτώσεις παικτών. Οι δύο Έλληνες έχουν υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Και για τους δύο όμως φάνηκε ότι δεν υπολογίζονται. Τώρα βέβαια υπάρχει Άγγελος Αναστασιάδης, που σαφώς θα τους μιλήσει, που μπορεί να πάρει άλλες αποφάσεις και να τους αξιοποιήσει. Από τα ερωτηματικά του καλοκαιριού.

ΜΑΝΤΟΥΡΟ-ΜΑΡΤΕΝΣ
Πονεμένη ιστορία, χειμερινής ΠΑΟΚτσήδικης τρέλας. Ήταν το διάστημα όπου ο Σαββίδης πίεζε τον Στέφενς να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ανεύρεση παικτών και ο Ολλανδός βρήκε τον παροπλισμένο συμπατριώτη του Μαντούρο και τον Βέλγο Μάρτενς από την Άλκμααρ. Συμβόλαιο ο Μαντούρο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016, συμβόλαιο ο Μάρτενς μέχρι τον Ιούνιο του 2016. Τώρα ο ΠΑΟΚ σκέφτεται πώς θα λύσει την συνεργασία μαζί τους!

ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ-ΛΑΖΑΡ

Πρόκειται για δύο ποιοτικούς διεθνείς μέσους, δύο από τους παίκτες που ο ΠΑΟΚ στήριξε πολλά τα τελευταία χρόνια, ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια έληξαν και δεν έχει γίνει επαφή για ανανέωση. Οι δύο είναι σε φάση συγκέντρωσης άλλων προτάσεων και στον Δικέφαλο θα προκύψει θέμα αν ο Αναστασιάδης επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί τους.

Διαβάστε ακόμη...