Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν στην Τούμπα…

Ο Ιβάν Σαββίδης άναψε το «πράσινο» στον Άγγελο Αναστασιάδη. Κι ο νέος – από τα ...παλιά – προπονητής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκινά σπινάροντας!
Πηγή: pamesports.gr
Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν στην Τούμπα…

Για τον «τσάρο» της Τούμπας – κατ' αρχή τουλάχιστον – η απόφαση του Άγγελου Αναστασιάδη μετρά ...

Βαραίνει, εάν θέλετε ...Περισσότερο από την δική του. Και για των λόγων μας το αληθές το θέμα με τον ΓΧ Γεωργιάδη.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε, να τον κρατήσει στο τεχνικό επιτελείο. Ίσως κι ως ανταμοιβή επειδή δυο φορές «έβαλε το κεφάλι του στον ντορβά». Καλύπτοντας τη ζημιά των Γιώργου Δώνη και Χούουμπ Στέφενς. Αμφότεροι έβλαψαν πολύ σοβαρά – αγωνιστικά κι οικονομικά - την υγεία του ΠΑΟΚ! Και τούτο επειδή στην ΠΑΕ υπάρχει διοικητική αδυναμία. Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν ήθελε το ΓΧ Γεωργιάδη. Και κατά πως φαίνεται, ο τέως προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θα ανήκει το επιτελείο του νυν. Κατά πως φαίνεται; Ναι, επειδή δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Εάν όμως, κι εφ' όσον ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε μία άποψη για έναν τεχνικό, δεν εκφράζει για κανέναν παίκτη! Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά, σημαίνει πως ο Άγγελος Αναστασιάδης διαχειρίζεται «εν λευκώ» το ρόστερ της ΠΑΕ... Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν ανοίγει τα χαρτιά του! Καλά, για το στόμα του δεν γεννάται θέμα. Συνήθως το ανοίγει – σε αυτές τις περιπτώσεις – μόνο για να αναπνεύσει! Δεν χρειάζονται όμως τα φώτα του Άγγελου Αναστασιάδη, για να φανούν ορισμένα δεδομένα στην Τούμπα.

Παράδειγμα; Κατσουράνης και Λάζαρ δεν έχουν μέλλον. Και τούτο καθώς επικρατεί η άποψη στην ΠΑΕ πως δεν έχουν πλέον, άλλα να δώσουν στον ΠΑΟΚ. Έδωσαν πάντως, πολλά. Δεν αναμένεται ο Άγγελος Αναστασιάδης εκτός απροόπτου να στηριχθεί σε αυτούς. Το συμβόλαια τους έχουν ολοκληρωθεί. Ως εκ τούτου η πόρτα για την αποχώρηση τους είναι ανοικτή. Αντίθετα – και να ένα άλλο παράδειγμα ηλίου φαεινότερου δεδομένου στην Τούμπα – Για Μάρτενς και Μαντούρο η πόρτα είναι κλειστή. Κάποιοι ευφυείς στην ΠΑΕ έκαναν συμβόλαια μαζί τους μέχρι το 2016. Κι ενώ δεν θεωρούνται χρήσιμοι εδώ και καιρό, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για τον χωρισμό.

Επίσης είναι κοινή τοις πάσι πεποίθηση πως Κατσικάς και Σπυρόπουλος είναι εκτός ΠΑΟΚ. Κι ουχί επί του παρόντος αλλά ...από του παρελθόντος. Αμφότεροι πήραν ουκ ολίγες ευκαιρίες. Δεν τις αξιοποίησαν. Λόπεθ και Τζιόλης δεν πρέπει, να θεωρούν δεδομένη την παρουσία τους στον ΠΑΟΚ. Ιδιαίτερα ο Ισπανός. Ήταν κακός σε όσους (λίγους) αγώνες συμμετείχε. Καλά για Νίνη, Ολίσε και Χούσεν δεν γεννάται θέμα. Αυτοί είναι ήδη παρελθόν για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το αυτό λέγεται και για τον Γεωργιάδη! Στο ρόστερ της ΠΑΕ υπάρχουν πέντε (αριθμός: 5) τερματοφύλακες: Γλύκος, Γιακουμής, Μελίσσας, Ιτάνζ και Χακόμπο . Το συμβόλαιο με τον Γκσπούρνινγκ ολοκληρώθηκε αλλά ... Ο Άγγελος Αναστασιάδης αποφασίζει. Η επιθυμία των πάντων στη Τούμπα είναι η παραμονή Λίνο και Βούκιτς αλλά και Νάτχο, Στοχ και Ινσαουράλδε.

Η απόφαση όμως, εξαρτάται κι από τις οικονομικές απαιτήσεις όσων δεν έχουν πλέον, συμβατικές υποχρεώσεις με την ΠΑΕ. Δεν πρόκειται όμως, ο Άγγελος Αναστασιάδης να επιμείνει για την παραμονή οποιουδήποτε με κόστος το οποίο – πάντα κατά την δική του άποψη – και δεν ανταποκρίνεται στις δυνατότητες του και χαλά ισορροπίες στη ομάδα. Σε αυτά τα θέματα ο νέος – που ήρθε πάλι από τα παλιά – προπονητής του ΠΑΟΚ είναι αδιαπραγμάτευτος... Το «φύγε εσύ» πάντως, θα συνδυάζεται «έλα εσύ». Κάθε παίκτης θα διαγράφεται από τα ...μητρώα της ΠΑΕ, όταν θα εγγράφεται νωρίτερα ο αντικαταστάτης του. Για να αποφευχθούν παθήματα, τα οποία δεν έγιναν μαθήματα. Μη λησμονείτε δε, την προτίμηση του Άγγελου Αναστασιάδη σε νεαρούς παίκτες, Έλληνες και «γεννήματα θρέμματα» του ΠΑΟΚ. Έτσι; Επειδή ουκ ολίγοι ...μετανάστες, θα ...επαναπατριστούν!

Διαβάστε ακόμη...