Ο Σ.Φ. Χανίων για Ποικιλίδη

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Χανίων αποχαιρέτησε με ανακοίνωσή του τον Παναγιώτη Ποικιλίδη:
Πηγή: arenafm.gr
Ο Σ.Φ. Χανίων για Ποικιλίδη

Αναλυτικά: "Συγκλονισμένος όλος ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ., συμπεριλαμβανομένου και του συνδέσμου μας, από τον απροσδόκητο και άδικο χαμό αυτού του πραγματικά τίμιου γίγαντα, του Παναγιώτη Ποικιλίδη. Ότι και να πει κανείς τέτοιες στιγμές είναι λίγο μπροστά στα συναισθήματα που μας διακατέχουν. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και τα θερμά μας και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.

Σίγουρα η απώλεια κάθε νέου ανθρώπου, καθώς νέος ήταν και ο Παναγιώτης στα 49 του χρόνια, σε θλίβει αλλά το να χαθεί ένας τέτοιος γίγαντας, πάντα χαμογελαστός και καλοπροαίρετος ο οποίος ήταν τόσα χρόνια ο πιο κοντινός μας άνθρωπος στην ΠΑΕ και έτοιμος να ακούσει τους προβληματισμούς μας κάνει την απώλεια αυτή αβάσταχτη.

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Χανίων θα σε έχει πάντα στην καρδιά του καθώς πάντα τον στήριζες, εκφραζόσουν με τα καλύτερα λόγια για αυτόν και αποτελούσε το σπίτι σου σε κάθε κάθοδο σου στην Κρήτη και είμαστε σίγουροι οτι γνώριζες κι εσύ πως η αγάπη μας για το πρόσωπο σου ήταν αντίστοιχα μεγάλη. Καλό ταξίδι Παναγιώτη μας και όπως λέει και το αγαπημένο μας σύνθημα, τώρα που θα βρεις και τα άλλα αδέλφια μας εκεί ψηλά ξέρετε τι να κάνετε!"

Διαβάστε ακόμη...