«Νέος χώρος στην Αθήνα»

Στην αποκάλυψη ότι πρόκειται να μεταφερθεί ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Αθηνών σε νέο ιδιόκτητο οίκημα στην πρωτεύουσα, το οποίο ανήκει στον Ερασιτέχνη, προέβησαν οι εκπρόσωποι των συνδέσμων, μιλώντας στον Arena FM 89,4!
Πηγή: arenafm.gr
«Νέος χώρος στην Αθήνα»

Συγκεκριμένα, τόνισαν: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στο κόσμο του ΠΑΟΚ ότι σε λίγο ανοίγουμε ακόμα έναν μεγάλο σύνδεσμο, ο οποίος ούτως ή άλλως είναι μεγάλος, αλλά αυτή τη φορά θα έχει το δικό του μέρος. Συγκεκριμένα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Αθηνών, θα μεταφερθεί σ' ένα ιδιόκτητο χώρο που ανήκει στον Ερασιτέχνη μας. Θα μπορεί ο κάθε φίλος του ΠΑΟΚ να πηγαίνει εκεί όταν θα βρίσκεται στην Αθήνα και να το χαίρεται, όπως χρόνια τώρα τα τέσσερα ιερά γράμματα της ομάδας μας".

Και συμπλήρωσαν: "Τα λεφτά για να γίνει όλο αυτό το εγχείρημα, προήλθαν από τις εκδρομές που έγιναν στον τελικό του ΟΑΚΑ, όπου αρκετοί μίλησαν για καπέλα και ιστορίες με φαντάσματα. Για να εξηγούμαστε, για να ξέρει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ: τα καπέλα που μπήκαν στις εκδρομές για τον τελικό, πήγανε στα δικαστικά έξοδα που έχουν τα αδέρφια μας και αδυνατούν να πληρώσουν τους δικηγόρους και φυσικά στο μεγάλο νέο χώρο που θα μεταφερθεί ένας ιστορικός σύνδεσμος, όπως αυτός του Πανελληνίου".

Διαβάστε ακόμη...