Καλά που υπήρχε και ο Στοχ

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τη φετινή σεζόν έξι δανεικούς παίκτες, αλλά ο Μίροσλαβ Στοχ ήταν ο μοναδικός που ξεχώρισε με την απόδοση του.
Πηγή: sport24.gr
Καλά που υπήρχε και ο Στοχ

Το Σάββατο (17/5) ο ΠΑΟΚ θα δώσει το τελευταίο ματς της χρονιάς, μια άκρως αποτυχημένη σεζόν όπως αποδείχθηκε. Ο "Δικέφαλος" απέτυχε στις μεταγραφικές κινήσεις και ιδιαίτερα στους δανεικούς παίκτες, αν λάβει κανείς υπόψιν ότι από τους έξι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν με τη μορφή δανεισμού μόνο ο Στοχ ξεχώρισε.

Αγωνιστικά θετικός ήταν και ο Ινσαουράλδε, αλλά η κίνηση του στο παιχνίδι της Λεωφόρου που άφησε την ομάδα εκτεθειμένη σε κρίσιμα παιχνίδια σίγουρα επηρεάζει τη συνολική εικόνα του.

Ακόμη, ως δανεικοί αποκτήθηκαν οι Νίνης, Ολίσε (αγωνίστηκε για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ), Νέτσιντ και Χούσεν, με κανέναν απ' αυτούς να μην μπορούν να προσφέρουν στο ελάχιστο και να βοηθήσουν την προσπάθεια του "Δικεφάλου". Για τους τέσσερις προαναφερθέντες είναι από ελάχιστες εώς μηδαμινές οι πιθανότητες να βρίσκονται και τη νέα σεζόν στο ρόστερ του "Δικεφάλου".

Ας δούμε αναλυτικά τις συμμετοχές τους:

Σωτήρης Νίνης: 23 συμμετοχές- 1 γκολ

Ντάνι Χούσεν: 11 συμμετοχές- 1 γκολ

Τόμας Νέτσιντ: 19 συμμετοχές- 2 γκολ

Σέκου Ολίσε: 25 συμμετοχές- 5 γκολ

Χουάν Ινσαουράλδε: 16 συμμετοχές

Μίροσλαβ Στοχ: 45 συμμετοχές- 10 γκολ

Όπως είναι εμφανές και από τα νούμερα, ο Στοχ παρότι είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, βοήθησε αρκετά τον ΠΑΟΚ και ήταν μακράν ο καλύτερος που αγωνίστηκαν ως δανεικοί στην ομάδα του "Δικεφάλου".

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...