Αυτός δεν είναι ο Μάρτενς!

Καμία σχέση δεν έχει ο Μάαρτεν Μάρτενς με τον ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στην Ολλανδία και παρουσιαζόταν ως η ιδανική λύση για την θέση του μεσοεπιθετικού, όπου ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας με εμπειρία από τα Ευρωπαϊκά γήπεδα.
Πηγή: paokweb.gr
Αυτός δεν είναι ο Μάρτενς!

Όταν το όνομα του ακόμα ακουγόταν, υπήρχε μεγάλος ξεσηκωμός στην Θεσσαλονίκη σχετικά με το όνομα του διεθνή Βέλγου ποδοσφαιριστή και παράλληλα η ικανοποίηση πως ο ΠΑΟΚ βρισκόταν κοντά στην απόκτηση ενός μεγάλου μεσοεπιθετικού που θα δώσει ποιότητα και λύσεις στο επιθετικό κομμάτι, κάτι που έλειπε από την ομάδα στα πρώτα μισά της σεζόν.

Στις 5 Ιανουαρίου Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του για τα επόμενα 2.5 χρόνια, μεταγραφή που έφερε πολλά χαμόγελα και έστειλα ισχυρά μηνύματα για τον σχεδιασμό της ομάδας προς πάσα κατεύθυνση. Το βαρύ ιατρικό του βιογραφικό γνωστό, όπως επίσης γνωστό πως η ΑΖ έκανε τα πάντα για τον κρατήσει και αγωνιζόταν ως βασικός σε όλα τα παιχνίδια της Ολλανδικής ομάδας. Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως ο διεθνής Βέλγος των 700.000 ευρώ τον χρόνο που εισπράττει από τον ΠΑΟΚ, σε κάθε παιχνίδι που θα αγωνιζόταν θα αποδείκνυε με περίτρανο τρόπο πως δεν ήταν και η καλύτερη λύση.

To πρώτο του παιχνίδι ήταν με τον Πανιώνιο εκτός έδρας στην ήττα του ΠΑΟΚ με 2-0, ωστόσο η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο για 32' (είχε μπει αλλαγή), άφησε θετικά μηνύματα. Ακολούθησε ο αγώνας Κυπέλλου με τον Ηρακλή όπου αγωνίστηκε βασικός και πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Όλοι έβλεπαν έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή να κάνει την διαφορά από πολύ νωρίς στην Θεσσαλονίκη.

Έκτοτε η συνέχεια δεν ήταν ποτέ ανάλογη. Συνολικά οκτώ συμμετοχές μετράει ο Μάρτενς από την ημέρα που ήρθε, ενώ την κακή του παρουσία συνόδευσαν τραυματισμοί, ανετοιμότητα και όπως φαίνεται σοβαρό πρόβλημα προσαρμογής στα Ελληνικά δεδομένα. Το σίγουρο είναι ένα... Αυτός δεν είναι ο Μάαρτεν Μάρτενς!

Διαβάστε ακόμη...