«Εφόσον είναι καλά ο Λίνο όλα τα παιχνίδια γυρίζουν»

Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ Γιώργος Κουλακιώτης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και μίλησε για τον Λίνο και το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τον «Δικέφαλο», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα πλέι-οφ.
Πηγή: metrosoprt.gr
«Εφόσον είναι καλά ο Λίνο όλα τα παιχνίδια γυρίζουν»

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Εφόσον είναι καλά ο Λίνο όλα τα ματς μπορούν να γυρίσουν! Αυτή είναι η αίσθηση που υπάρχει και συμφωνώ και εγώ και είναι καλό η ΠΑΕ να μπορέσει να ανανεώσει. Η επιβράβευση είναι ένα ακόμα συμβόλαιο γιατί ο Λίνο πραγματικά προσπαθεί.

Εν συνεχεία ανέφερε: «Επειδή και εγώ ήρθα στον ΠΑΟΚ σε μικρή ηλικία, πείσμωνα και προσπαθούσα σε κάθε παιχνίδι από παλιούς παίκτες τα καλά στοιχεία. Για παράδειγμα ο Λίνο θα μπορέσει να δώσει έμπνευση σε μικρούς ποδοσφαιριστές, που καλό θα ήταν να τον μιμηθούν»

Τέλος αναφέρθηκε στα πλέι-οφ:«Είναι δύσκολο όταν υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια και θα πρέπει τα παιδιά που παίζουν να μπορούν να αντεπεξέλθουν. Εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος για τον ΠΑΟΚ, πιστεύω πως θα περάσει από την Τρίπολη και θα γίνει πραγματικά ένας τελικός στην Τούμπα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό».

Διαβάστε ακόμη...