Στη Θεσσαλονίκη η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ!

Μεγάλη ανατροπή στο θέμα της παραμονής του Μίροσλαβ Στοχ στον ΠΑΟΚ, έχει την AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ πληροφορία από την Τουρκία ο σκύλος.
Πηγή: sportdog.gr
Στη Θεσσαλονίκη η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ!

Εκεί που στον Δικέφαλο δεν σκέφτονταν καν το ενδεχόμενο να κρατήσουν τον Σλοβάκο άσο στην Τούμπα ενόψει της χρονιάς, πλέον φαίνεται ότι ο παίκτης έχει κερδίσει πολλούς πόντους και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Η είδηση είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει συζητήσεις τις τελευταίες μέρες με τη Φενέρμπαχτσέ προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή" για την παραμονή του Στοχ στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Αυτό που διαπραγματεύεται ο Δικέφαλος είναι η προοπτική ΝΕΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ του 24χρονου μεσοεπιθετικού, σου αποκαλύπτει ο sportdog.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν συζητάνε, δηλαδή, το ενδεχόμενο αγοράς του παίκτη, αλλά θέλουν να επεκτείνουν τον δανεισμό του για έναν ακόμα χρόνο. Η τουρκική ομάδα δείχνει -στην πρώτη κουβέντα που έχει γίνει- ΘΕΤΙΚΗ στο ενδεχόμενο αυτό και, μάλιστα, προτίθεται να πληρώσει 1 εκατομμύριο ευρώ, που αντιστοιχεί στο 50% των μισθών του Σλοβάκου, προκειμένου να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να κρατήσει τον παίκτη και, φυσικά, να απαλλαχθεί -κατά το ήμισυ- από ένα "βαρύ" συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζει.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε ΕΞΕΛΙΞΗ και είναι πιθανό, αν επιτευχθεί άμεσα συμφωνία, να υπάρξουν και ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, με τον Στοχ, που είναι ήδη κάτοικος Θεσσαλονίκης, να αποτελεί στην ουσία την πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ για το καινούργιο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...