«Κλείσε τα αυτιά σου»!

Στα φαντασμαγορικά εγκαίνια του ξενοδοχείου POME GRANATE που βρίσκεται στην περιοχή της Ποτίδαιας Χαλκιδικής, συναντήθηκαν ο Ιβάν Σαββίδης με τον Αντώνη Ρέμο και είχαν μια ολιγόλεπτη, αλλά ουσιαστική συζήτηση για το ποδόσφαιρο.
Πηγή: arenafm.gr
«Κλείσε τα αυτιά σου»!

Σημαντικές ήταν οι ατάκες του Ρέμου προς τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ: "Την έχασες τη χρονιά, αλλά είσαι Πόντιος πεισματάρης και του χρόνου θα πετύχεις πολλά, αρκεί να κλείσεις τα αυτιά σου. Εγώ έκανα το λάθος να αφήνω άλλους να αποφασίζουν και την πάτησα! Ακόμη πληρώνω και είμαι ο μόνος που πληρώνω στην Ελλάδα, γιατί δεν θέλω να δώσω κανέναν δικαίωμα ούτε στο Κράτος, ούτε στους δικούς μας φιλάθλους να μπορούν να πουν κάτι για τη θητεία μου. Πρόεδρε, κλείσε τα αυτιά σου, μην ακούς κανέναν και αποφάσιζε μόνος σου για να πετύχεις..."

Ο Σαββίδης άκουγε με προσοχή τον Αντώνη Ρέμο, παρουσία της ανηψιάς του, που έκανε και μετάφραση, του Γιώργου Ποζίδη, του Γιώργου Αγγελάκη και άλλων.

Στο τέλος, απάντησε: "Έχεις δίκιο, αλλά είμαι ακόμη προβληματισμένος με όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, θέλουμε να κάνουμε επενδύσεις και δεν μας αφήνουν. Τον ΠΑΟΚ θα τον φτιάξω, να είσαι σίγουρος και σε ευχαριστώ για όσα μου είπες..."

Διαβάστε ακόμη...