Πέφτουν τίτλοι τέλους για Κατσουράνη

H ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ίσως ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Κώστα Κατσουράνη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς είναι σχεδόν βέβαιο ότι το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί.
Πηγή: thessports.gr
Πέφτουν τίτλοι τέλους για Κατσουράνη

Ο 35χρονος μέσος, που στο παιχνίδι εκείνο έπαιξε 67 λεπτά κι αποβλήθηκε όντας στον πάγκο, χάνοντας τον τελικό του Κυπέλλου, αντιμετωπίζει πρόβλημα στη βουβωνική χώρα, κι όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ, τη Δευτέρα θα ταξιδέψει στη Γερμανία, μαζί με τον γιατρό της ομάδας, Γιάννη Ράλλη, για να επιβεβαιωθεί από ειδική γιατρό, η διάγνωση και η μέθοδος αποκατάστασης του προβλήματος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο τύπου της ΠΑΕ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Κατσουράνης, που έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Μαντούρο, δεν παίζει ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε με τον Ατρόμητο στην Τούμπα κι όπως πηγαίνουν τα πράγματα δεν θα παίξει σε κανένα από τα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ.

Κατά τ΄ άλλα, σήμερα στη Νέα Μεσημβρία, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης με χαλαρό τρέξιμο, μασάζ και υδροθεραπείες, ενώ οι υπόλοιποι "ακολούθησαν πρόγραμμα τεχνικής και τακτικής, με ασκήσεις μεταβίβασης και υποδοχής της μπάλας και διπλό στο μισό γήπεδο."

Διαβάστε ακόμη...