Η αλήθεια για Μεσημβρία

Όπως έγινε γνωστό και από την ΠΑΕ αλλά και από το ρεπορτάζ, περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην προπόνηση της Δευτέρας (28/4), με αφορμή τα όσα έγιναν στον τελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: arenafm.gr
Η αλήθεια για Μεσημβρία

Από εκείνη την ώρα και μέχρι και τώρα, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο αρκετά σενάρια για τα όσα έγιναν, όπου άλλα αληθεύουν και άλλα είναι στην φαντασία του καθένα που τα έγραψε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του www.arenafm.gr οι παίκτες της ομάδας δεν θέλησαν να προπονηθούν όχι γιατί η ΠΑΕ άφησε τον κόσμο να μπει στις εγκαταστάσεις της Ν.Μεσημβρίας αλλά γιατί στην συζήτηση με τους οπαδούς ήταν μόνο ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ενώ οι άλλοι της διοίκησης, κρύφτηκαν στα γραφεία.

Όσον αφορά τον Κατσουράνη, οι οπαδοί του τόνισαν ότι είναι ανεπιθύμητος και να μην μπει στην διαδικασία συζήτησης για ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Αρχηγοί στην ομάδα του ΠΑΟΚ

Ένα κεφάλαιο που άνοιξε στην συζήτηση μεταξύ των δυο πλευρών, ήταν και για το ποιοι θα φοράνε τα περιβραχιόνια στην ομάδα. Προς τον Σαλπιγγίδη τονίστηκε ότι δεν επιθυμούν να τον ξαναδούν με το περιβραχιόνια, ζητώντας από την διοίκηση αυτά να πάνε σε Αθανασιάδη, Κάτσε και Κίτσιου. Παράλληλα τους υπογράμμισαν πως από εδώ και πέρα και για την νέα χρονιά, επιθυμούν να βλέπουν το «σύμβολο του αρχηγού» μόνο σε παίκτες που βγήκαν από τις ακαδημίες της ομάδας, οι οποίοι γνωρίζουν τι σημαίνουν αυτά τα τέσσερα ιερά γράμματα για τους ίδιους.

Διαβάστε ακόμη...