Κίνδυνος κατάρρευσης!

Η συντριβή του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ έχει προκαλέσει μεγάλους τριγμούς σε όλο το οικοδόμημα και όλοι πλέον είναι στο στόχαστρο.
Πηγή: paokweb.gr
Κίνδυνος κατάρρευσης!

Πολλοί ποδοσφαιριστές τα έχουν με την ΠΑΕ και αρκετοί με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ, που δεν τους προστάτεψε καθόλου από την επίσκεψη των οπαδών του Δικεφάλου που δεν είχαν τις καλύτερες διαθέσεις και με το δίκιο τους. Ο Λιθουανός έμεινε μέσα στο γραφείο του και φυσικά δεν τόλμησε να μπει μπροστά τους.

Επιπλέον οι οπαδοί τα έχουν βάλει όχι μόνο με τους ποδοσφαιριστές αλλά και με την διοίκηση και συγκεκριμένα με τους Ζήση Βρύζα και τον Τσιστιακόφ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης λόγω... ευρωβουλής τα άκουσε νωρίτερα και για διαφορετικούς λόγους. Ειδικά για τους Σαλπιγγίδη, Νίνη και Κατσουράνη το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ και τεταμένο και κανείς δεν ξέρει αν προκύψουν ακόμα και εξελίξεις.

Ειδικά από τον επιθετικό του ΠΑΟΚ οι φίλοι της ομάδας απαίτησαν από τον επόμενο αγώνα, να μην τολμήσει να ξαναφορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού αλλιώς θα υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις. Φυσικά και οι υπόλοιποι τα άκουσαν για τα καλά.

Στην διοίκηση τα έχουν χαμένα και κανείς δεν ξέρει πως να αντιδράσει. Η πίεση πλέον είναι ασφυκτική, ενώ η χρονιά είναι φανερό πως θεωρείται σχεδόν από όλους αποτυχημένη, με βάσει τους στόχους που τέθηκαν στην αρχή της. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αποτύχανε οι υπεύθυνοι σε όλες τις επιλογές που κάνανε και κανείς δεν τους εμπιστεύεται και για τρίτο χρονιά. Τέσσερις μεταγραφικές περιόδους και το πλάνο πάει στα σκουπίδια. Όλοι θεωρούν δεδομένο πως αν παραμείνουν τα ίδια πρόσωπα, τζάμπα λεφτά θα σπαταλήσει σε μεταγραφές ο Σαββίδης το καλοκαίρι.
Από την πλευρά του ο Ιβάν, συνήθως παρορμητικός μέχρι τώρα δεν προχωράει σε κάποια αντίδραση. Τουλάχιστον μέχρι τώρα... Παρακολουθεί τα πάντα, ακούει, μαθαίνει, αισθάνεται αλλά εκτός από την γραπτή συγνώμη δεν έχει προχωρήσει σε κάποια αλλαγή, μετά το στραπάτσο του ΟΑΚΑ. Είναι εκνευρισμένος αλλά θέλει να δει. Και τι να πρωτοαλλάξει...

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα είναι και ο Γιώργος Γεωργιάδης που καταλαβαίνει πως το καράβι έχει παραδοθεί στην τρικυμία, μπάζει νερά και κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει.

Και φυσικά το απόγευμα υπάρχει μια προπόνηση στην Τούμπα και αύριο ένας αγώνας πλέι οφ με τον Αστέρα Τρίπολης, που φυσικά δεν ασχολείται κανείς ή ελάχιστοι.

Διαβάστε ακόμη...