«Να μπει αποφασισμένος από το πρώτο λεπτό»

O Γιώργος Τουρσουνίδης με την φανέλα του ΠΑΟΚ είχε συμμετοχή στον διπλό τελικό με τον Ολυμπιακό αλλά δεν ευτύχησε να σηκώσει το τρόπαιο.
Πηγή: metropolisradio.gr
«Να μπει αποφασισμένος από το πρώτο λεπτό»

Τώρα ετοιμάζεται να βρεθεί στο ΟΑΚΑ και να ενισχύσει από την κερκίδα την αγαπημένη του ομάδα. Μιλώντας στο "Aθλητικό Μetropolis" και την εκπομπή "Στη Σέντρα", ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στάθηκε στην εμπειρία των παικτών του Δικεφάλου, αλλά συμπλήρωσε πως αυτό πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο:

"Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλή κατάσταση αλλά στέκομαι στην έλλειψη εμπειρίας των περισσότερων παικτών και εκεί υπερτερεί ο ΠΑΟΚ. Αλλά αυτό πρέπει η ομάδα να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο" και συνέχισε: "Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μπει από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και να αποδείξει ότι θα είναι το αφεντικό. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να παίξει δεύτερο ρόλο στο ματς και να δείξει ότι κατέβηκε στην Αθήνα για να πάρει το κύπελλο. Είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες, οι παίκτες και ο κόσμος το θέλουν αυτό το κύπελλο και πιστεύω ότι αν βρεθεί η ομάδα σε καλή μέρα αλλά έχει και την τύχη, μπορεί να το σηκώσει".

Για τις απουσίες των Νάτχο, Κατσουράνη και Αθανασιάδη:

"Και οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι σημαντικοί. Αλλά αν έπρεπε απαραίτητα να διαλέξω έναν παίκτη από τους τρεις που θα ήθελα να αγωνιστεί, αυτός θα ήταν ο Αθανασιάδης λόγω της φόρμας του και της ευκολίας του στο να σκοράρει. Αλλά υπάρχει καλό ρόστερ για να αναπληρωθεί το κενό των παιδιών αυτών".

Για την παρουσία του Γεωργιάδη:

"Μακάρι να το σηκώσει και ως προπονητής. Είναι παίκτης με μεγάλη προσφορά και στον ΠΑΟΚ. Κάνει το δικό του ξεκίνημα στην προπονητική. Είναι καλό παιδί αλλά και ως προπονητής έχει τα εχέγγυα να κάνει καλή καριέρα στην προπονητική".

Για το αν είναι κυρίαρχο το άγχος στους παίκτες:

"Πάντα ένας τελικός είναι μια πρόκληση. Κάθε ποδοσφαιριστής παρακαλά να παίζει σε τελικό. Σε έναν τελικό κάθε παίκτης δείχνει την αξία του αι τον εαυτό του. Αλλά οι παίκτες δεν πρέπει να αγχωθούν. Και ο Παναθηναϊκός το θέλει όπως και εμείς. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο ξεχνάς τα πάντα, Είναι μια πρόκληση για όλα τα παιδιά αυτό το ματς".

Διαβάστε ακόμη...