Έλεγχος Ανδριανού στο Ολυμπιακό Στάδιο

Την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας το Σάββατο (26/4) ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ήλεγξε το απόγευμα της Πέμπτης ο Γιάννης Ανδριανός.
Πηγή: sentragoal.gr
Έλεγχος Ανδριανού στο Ολυμπιακό Στάδιο

Ο υφυπουργός αθλητισμού συνοδεύονταν από τον αθλητικό εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα, αντιπροσωπεία της αστυνομίας αποτελούμενη από τον Αττικάρχη Γιάννη Διαμαντόπουλο, τον Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Σπύρο Παπασπύρου, τον διοικητή της αστυνομικής διεύθυνσης βορειοανατολικής Αττικής Πέτρο Κωνσταντή, τον πρώην Αττικάρχη και νυν επιθεωρητή κεντρικής και νοτίου Ελλάδος Κωνσταντίνο Μιχαιρίνα και οι διοικούντες του Ολυμπιακού Σταδίου.

Στην επιθεώρηση, τέθηκε επί τάπητος ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ, το πως θα μετακινηθούν οι οπαδοί των ομάδων, πως θα μπουν στο γήπεδο, πως θα ελεγχθούν, αν λειτουργούν κάμερες ασφαλείας.

Σε ότι αφορά τις κάμερες να σημειωθεί ότι αύριο Παρασκευή (25/6) ειδικά συνεργεία θα επιχειρήσουν να αντικαταστήσουν όσες δεν λειτουργούν, εντός και εκτός γηπέδου, ώστε να τεθούν στην διάθεση της αστυνομίας για τον τελικό του Σαββάτου.

Η Ελληνική Ομοσπονδία θα έχει την ευθύνη του σταδίου από την Παρασκευή το μεσημέρι.

Διαβάστε ακόμη...