Έτοιμο το «φρούριο» του ΟΑΚΑ

Πανέτοιμο το ΟΑΚΑ για τον τελικό του Σαββάτου, θυμίζοντας σε κάποιες περιπτώσεις... φρούριο με τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αποφυγή επεισοδίων!
Πηγή: onsports.gr
Έτοιμο το «φρούριο» του ΟΑΚΑ

Πέρα από τα πανό της ΕΠΟ που έχουν αρχίσει να ντύνουν τους χώρους γύρω από το χορτάρι και τη φισούνα των αποδυτήριων, τα οποία αναφέρουν πως στο ΟΑΚΑ γίνεται ο τελικός του Κυπέλλου, στην Καλογρέζα έχουν ήδη ληφθεί και όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.
Το... βάσανο της τάφρου του ΟΑΚΑ, στην οποία συνήθως υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ οπαδών στα ντέρμπι, φαίνεται πως βρέθηκε λύση να τα καταπολεμηθεί καθώς τα μέτρα που λήφθηκαν θυμίζουν... φυλακές υψίστης ασφαλείας! Υψηλά κάγκελα, συρματοπλέγματα ακόμα και πόρτες με αγκαθωτό τελείωμα έχουν χρησιμοποιηθεί για να αποφευχθεί η παρουσία οπαδών εκεί και κατ' επέκταση τα επεισόδια.
Αν συνυπολογίσουμε πως θα υπάρχει και τεράστια αστυνομική δύναμη το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, τότε δεδομένα το γήπεδο του τελικού, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, θα θυμίζει... φρούριο!

Διαβάστε ακόμη...