Το ραντεβού, τα διόδια και τα Τέμπη

Η κάθοδος των φίλων του ΠΑΟΚ στην Αθήνα προετοιμάζεται και είναι αρκετά τα θέματα που πρέπει να λυθούν μέχρι την ώρα που θα ξεκινήσουν τα 300 και πλέον λεωφορεία από τη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: thessports.gr
Το ραντεβού, τα διόδια και τα Τέμπη

Το ραντεβού είναι για τις 12 το βράδυ της Παρασκευής στο σταθμό διοδίων των Μαλγάρων και το πρώτο πρόβλημα που πρέπει να ξεπεραστεί είναι το πότε ακριβώς θα συγκεντρωθούν εκεί όλα τα λεωφορεία. Ο κύριος όγκος προέρχεται από τους Συνδέσμους της Θεσσαλονίκης, ενώ το ραντεβού όσων ταξιδέψουν με τα λεωφορεία που θα ναυλώσει η ΠΑΕ είναι για τις 11 το βράδυ της Παρασκευής μπροστά στο δικαστήρια Θεσσαλονίκης επί της οδού 26ης Οκτωβρίου. Θα απομένει στη συνέχεια να φτάσουν στα διόδια Μαλγάρων τα λεωφορεία από την υπόλοιπη περιφέρεια της Βορείου Ελλάδας.

Το δεύτερο πρόβλημα έχει να κάνει με την πληρωμή των 8 σταθμών διοδίων μέχρι τις Αφιδνές με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να θέλει να προπληρώσει το κόστος για τη διέλευση όλων των λεωφορείων προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των φιλάθλων. Υπάρχει επικοινωνία με την εταιρία που ελέγχει τα διόδια και εξετάζεται η περίπτωση το πρώτο λεωφορείο, στο οποίο θα επιβαίνουν άνθρωποι της ΠΑΕ, να πληρώσει για το σύνολο των λεωφορείων.

Τρίτο πρόβλημα, επίσης σημαντικό, είναι η διέλευση του κομβόι από το στενό μέρος της κοιλάδας των Τεμπών με την αστυνομία και την τροχαία να εξετάζει το ενδεχόμενο να «κόψει» το ένα ρεύμα μέχρι να περάσουν χωρίς προβλήματα όλα τα λεωφορεία με τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...