Πρόταση του ΠΑΟΚ για τα διόδια

Με στόχο να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα διόδια της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρότεινε να προπληρωθεί το ποσό που αντιστοιχεί για τα 250 πούλμαν που θα ταξιδέψουν για την πρωτεύουσα.
Πηγή: sport-fm.gr
Πρόταση του ΠΑΟΚ για τα διόδια

Περισσότερα από 250 πούλμαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσουν τα ξημερώματα του Σαββάτου με προορισμό την Αθήνα, όπου θα βρεθούν για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Εκείνο που πρότεινε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα διόδια και να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις από διάφορους, να προπληρωθεί το ποσό που αντιστοιχεί στα διόδια που αντιστοιχεί στα λεωφορεία που θα επιστρατευτούν για τις σχετικές ανάγκες.

Οι Θεσσαλονικείς περιμένουν άμεσα να λάβουν απάντηση σε αυτό το αίτημα, αφού θα ξεκινήσουν στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου και θα φτάσουν στην Αθήνα – με μία μικρή στάση στις Αφίδνες - το μεσημέρι προτού μεταβούν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Όλα δείχνουν ότι θα πάρουν το «Ο.Κ.» της Πολιτείας, κάτι που θα διευκολύνει αρκετά τις προσπάθειες μετάβασής τους στην πρωτεύουσα και να μην υπάρξει η συνηθισμένη καθυστέρηση στα διόδια.

Διαβάστε ακόμη...