«Δεν είναι εκτός έδρας ματς»

Ο συνεργάτης του Γιώργου Γεωργιάδη, ο Γιώτης Σταματόπουλος εξέφρασε την βεβαιότητα ότι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δε θα αισθάνονται φιλοξενούμενοι το Σάββατο στο ΟΑΚΑ:
Πηγή: metrosport.gr
«Δεν είναι εκτός έδρας ματς»

«Εμείς παίζουμε στην έδρα μας. Έτσι αισθανόμαστε από την στιγμή που τόσος κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα ήθελα φυσικά κάποια στιγμή στο ΟΑΚΑ να μην αντικρίζω 30.000 κενές θέσεις αφού ο τελικός όπως και κάθε ματς είναι μια γιορτή για το ποδόσφαιρο».

Δε θέλησε να σταθεί στις απουσίες των Νάτχο, Κατσουράνη και Αθανασιάδη: «Είναι λυπηρό που θα απουσιάσουν και για αυτά τα παιδιά κυρίως. Όμως εμείς δε στεκόμαστε σε απουσίες, η λέξη "προβληματισμός" δεν με εκφράζει και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα είναι πανέτοιμη το Σάββατο. Άλλωστε για αυτό δουλεύουμε τις τελευταίες μέρες, να είμαστε όπως πρέπει στον τελικό».

Συνεχίζοντας τόνισε πως δεν υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση: «Κάθε τελικός, ακόμη και του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχει φαβορί. Η ομάδα που θα παρουσιαστεί πιο έτοιμη και στην καλύτερη μέρα θα κερδίσει το κύπελλο. Εμείς θα είμαστε αυτοί που θα βρεθούμε στην καλύτερη μέρα και είμαι σίγουρος» ενώ σχολίασε και την εικόνα του Παναθηναϊκού μέσα στο 2014: «Είναι μια καλή ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έχει παίκτες ποιότητας όπως ο Πράνιτς και ο Μπεργκ αλλά και νέους με πολύ ταλέντο. Όμως δεν στέκομαι στον Παναθηναϊκό αλλά στην δική μας ομάδα. Έχουμε καλύτερους και ποιοτικούς παίκτες και το πιστεύω αυτό».

Διαβάστε ακόμη...