Οι «σεκιούριτι» και τα λεωφορεία…

Υπάρχει πολύ παρασκήνιο από την σημερινή σύσκεψη στο υπουργείο Πολιτισμού. Πίσω από τις κλειστές πόρτες, συζητήθηκαν πολλά, κυρίως για την προσέλευση των 25.000 ΠΑΟΚτσήδων στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: thessports.gr
Οι «σεκιούριτι» και τα λεωφορεία…

Αυτό που προβληματίζει έντονα την αστυνομία είναι η πιθανή ταυτόχρονη παρουσία «ασπρόμαυρων» και «πράσινων» λεωφορείων στην Εθνική οδό!

Εκτός από το κομβόι των 300 λεωφορείων που θα μεταφέρουν τον κύριο όγκο των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, υπάρχουν και κάποιοι σύνδεσμοι του Παναθηναϊκού από την περιφέρεια που προγραμματίζουν να βρεθούν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Στο ερώτημα, που τέθηκε, η απάντηση των επιτελών της αστυνομίας ήταν: «Προτεραιότητα θα έχουν τα λεωφορεία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, δεν θα σταματήσουν πουθενά και για τίποτα».

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ζήτησε από την ΕΠΟ να ελέγξει το που θα διατεθούν οι προσκλήσεις, ενώ η αστυνομία απαίτησε εκτός από την διεξαγωγή εξονυχιστικών ελέγχων στις εισόδους του ΟΑΚΑ, να υπάρξει αναλυτική και πλήρης λίστα με τα ονόματα και τις ταυτότητες των ανδρών της ιδιωτικής ασφάλειας, που θα συνεργαστούν με την ΕΠΟ. Θέλουν να αποφύγουν φαινόμενα ανάλογα με αυτά στον τελικό του 2010, όταν εμφανίστηκαν «σεκιούριτι» να εκτοξεύουν φωτοβολίδες και πυρσούς προς την πλευρά των οπαδών του Άρη. Ενας εξ αυτών ήταν, όπως όλοι γνωρίζουν, ο γιος του Μπαλτάκου...

Ο Ζήσης Βρύζας, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε ώστε να μείνει ανοικτός και το Σάββατο ο Πανελλήνιος σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ και να μεταφερθούν στο ΟΑΚΑ από την Ομόνοια με 5 συρμούς του ΗΣΑΠ οι φίλοι της ομάδας από την Αττική, αλλά κάτι τέτοιο δεν εγκρίθηκε από τους επικεφαλείς της Αστυνομίας.

Διαβάστε ακόμη...