«Η μάχη μέσα στο γήπεδο»

Σε πολύ καλό κλίμα, άριστο το χαρακτηρίζουν όσοι βρέθηκαν εκεί, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη στο υπουργείο Πολιτισμού, όπου αυτό που συζητήθηκε περισσότερο ήταν η απουσία του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή...
Πηγή: thessports.gr
«Η μάχη μέσα στο γήπεδο»

Το πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Τόσο ο Ζήσης Βρύζας, όσο και ο Γιάννης Αλαφούζος τα είπαν με τον υπουργό πολιτισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος ως εκπρόσωπος της Πολιτείας ζήτησε χαμηλούς τόνους.

Ο Ζήσης Βρύζας χαρακτήρισε «θεμιτή» την όποια ανησυχία υπάρχει και χαρακτήρισε τον τελικό του Κυπέλλου «μια γιορτή του ποδοσφαίρου». Και όπως τόνισε: «Οι δυσκολίες είναι κυρίως στη μετακίνηση του κόσμου από τη Θεσσαλονίκη, αλλά νομίζω ότι όλα θα είναι έτσι όπως πρέπει. Ολες οι πλευρές που εμπλεκόμαστε έχουμε την υπευθυνότητα να χαρούμε αυτό το παιχνίδι, αλλά και οργανωτικά να γίνει έτσι όπως πρέπει να γίνει. Εμείς με τον Παναθηναϊκό και τον πρόεδρο του τον κ. Αλαφούζο έχουμε μια μάχη μέσα στο γήπεδο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα έξω από αυτό. Εύχομαι να κερδίσει η καλύτερη ομάδα».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε ότι όλα όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ «με καλύπτουν απόλυτα» τονίζοντας κι από την δική του μεριά πως «δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τον ΠΑΟΚ. Και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν και είναι λογικό. Οι σχέσεις μας είναι γενικά καλές».

Χωρίς να υπάρξει επίσημη εξήγηση ή τοποθέτηση ο κ. Σαρρής προτίμησε να στείλει στη σύσκεψη δύο στελέχη της Ομοσπονδίας, τους κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Παπανικολάου, οι οποίοι μάλιστα απέφυγαν να πουν το παραμικρό για τις θέσεις της ΕΠΟ ενόψει του τελικού. Την ώρα που έκαναν δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ οι δύο πρόεδροι, Βρύζας και Αλαφούζος, αυτοί επέλεξαν να αποχωρήσουν πίσω από τον κλοιό που είχαν σχηματίσει οι τηλεοπτικές κάμερες!

Διαβάστε ακόμη...