«Πολύ δυνατός ο ΠΑΟΚ, αν πιάσει τα αγωνιστικά του στάνταρ»

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον τελικό του ΟΑΚΑ το ερχόμενο Σάββατο μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.
Πηγή: metrosport.gr
«Πολύ δυνατός ο ΠΑΟΚ, αν πιάσει τα αγωνιστικά του στάνταρ»

Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Και οι δύο βρίσκονται σε ένα κομβικό σημείο για τη δημιουργία καλύτερων ημερών στους συλλόγους τους. Ο ΠΑΟΚ με την έλευση του κ. Σαββίδη έχει καλλιεργήσει υψηλές προσδοκίες και η κατάκτηση του τίτλου μπορεί να είναι η αφετηρία για μεγαλύτερους στόχους αλλά και επιβεβαίωση ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση».

Για τα σημεία στα οποία θα κριθεί ο τελικός:

«Το επίπεδο συγκέντρωσης και προσπάθειας των συμμετεχόντων στον παιχνίδι αλλά και η νοητική και πνευματική προετοιμασία. Αυτή θα είναι η παράμετρος που θα τους βοηθήσει να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Μια παράμετρος επίσης που θα παίξει το ρόλο της είναι οι απουσίες του ΠΑΟΚ. Επειδή πολλοί λένε ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ κατάσταση, εκτιμώ πως το επίπεδο που βρίσκονται σήμερα οι ομάδες δε θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, διότι είναι ένας αγώνας. Ίσως παίξει περισσότερο στα πλέι-οφ. Πολλές φορές ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι έχει δυνατότητες. Σημαντικό ρόλο θα παίξει πόσο αποφασισμένος θα παραταχθεί ο καθένας. Μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη περιμένει αυτό τον αγώνα και υπάρχει μεγάλη επιθυμία για κατάκτηση του τίτλου. Πιστεύω ότι και η εμπειρία θα παίξει ρόλο, αρκεί να υπάρχει νηφαλιότητα και για να χρησιμοποιηθεί σωστά πρέπει να αντιληφθεί ο καθένας την αξία αυτής της συμμετοχής. Να τη χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν σε κάθε ευκαιρία που θα δημιουργηθεί. Όταν τα στελέχη δουν την αξία της συμμετοχής είσαι πλήρως προσανατολισμένος. Όταν ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στα αγωνιστικά του στάνταρ, έχει μεγάλη δύναμη».

Διαβάστε ακόμη...