«Έγιναν πολλά λάθη»

Στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero107.4 φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος ενός εκ των συλληφθέντων μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, Αντώνης Σαουλίδης και μίλησε για τις συλλήψεις και για τις κατηγορίες που «βαραίνουν» τους φιλάθλους του «Δικεφάλου».
Πηγή: libero.fm
«Έγιναν πολλά λάθη»

Aναλυτικά όσα είπε:

Για τις συλλήψεις: «Μιλάμε για συνολικά επτά άτομα και τρεις εξ αυτών είναι ανήλικοι. Οι κατηγορίες έχουν να κάνουν με διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών και για την καθυστέρηση του παιχνιδιού, κάτι το οποίο συνιστά παράβαση αθλητικού νόμου. Νομίζω ότι έχουμε γίνει πολλές φορές μάρτυρες τέτοιου είδους διώξεων. Πέρα από την καζούρα σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να δοθεί μεγαλύτερο βάρος, ενώ δεν αναγράφεται καν στο φύλλο αγώνα, το οποίο αναφέρει ότι η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε για θέματα ασφαλείας. Θεωρώ ότι και ενόψει του τελικού θέλουν να δημιουργήσουν παραδείγματα προς αποφυγή. Από τη στιγμή που αναφέρεται κάτι άλλο, δεν μπορεί να κινηθεί η ΠΑΕ κατά του συγκεκριμένου», ανέφερε αρχικά, προσθέτοντας:

«Οι υπόλοιποι έχουν να κάνουν με αδικήματα για φθορές εντός και εκτός γηπέδου, για πυρσούς κ.α. Οι συλλήψεις ξεκίνησαν μετά το τέλος του αγώνα και συνεχίστηκαν μέχρι το πρωί. Πέρασαν αυτόφωρο την επόμενη μέρα και πήραν 3μερη προθεσμία για να ετοιμάσουν την απολογία τους. Δεν ξέρω το κατά πόσο μπορεί να ολοκληρωθεί σήμερα η υπόθεση. Υπάρχει ένα κατηγορητήριο που επιρρίπτει τα πάντα σε όλους, όπως γίνεται πάντα, όμως η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Σίγουρα έτσι όπως είναι, είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό, αλλά πιστεύω πως θα πέσουν στα μαλακά. Έχω την εντύπωση, ότι οδηγούν σε μία συγκεκριμένη κατάσταση τα πράγματα, γιατί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μόνοι τους και τους φέρνουν όλους εδώ μήπως και δώσει ο ένας τον άλλο».

«Ήταν μία βραδιά μεγάλου εκνευρισμού και έντασης, γενικότερά υπήρξε ένας εκνευρισμός και λάθη από όλες τις πλευρές. Ο καθένας θα πρέπει να τιμωρηθεί για αυτό που έκανε αν το έκανε. Το να πιάνεις κάποια άτομα τόσο εύκολα δεν λέει κάτι. Αν γίνει τελικά σήμερα το δικαστήριο, εύχομαι να σταθούν στο ύψος τους και να μείνουν έξω από τη συγκυρία που λέει ότι σε δυο τρεις ημέρες θα γίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...