«Όλα θα κυλήσουν ομαλά»

Ξεκάθαρος και κατηγορηματικός ότι η ΕΛ.ΑΣ προετοιμάζεται για έναν ασφαλή τελικό, ήταν με λιτή του δήλωση στο «Μ» ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρης Τσακνάκης.
Πηγή: metrosport.gr
«Όλα θα κυλήσουν ομαλά»

Μέσα από αυτή του τη δήλωση τόνισε πως το σχέδιο που έχει εκπονηθεί και ήδη επεξεργάζεται μέσα από συνεχόμενες συσκέψεις, δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιηθεί για ευνόητους λόγους. Επιβεβαιώνει όμως τις πληροφορίες που θέλουν την αστυνομία να έχει ήδη ένα έτοιμο πλάνο για το πως θα μεταβούν με ασφάλεια οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ζουν στην Αθήνα, μαζικά στο ΟΑΚΑ

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ στην σύντομη δήλωση του επισήμανε: «Όπως γνωρίζετε γίνονται συνεχείς συσκέψεις. Εμείς είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά αφού θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να υπάρξει ομαλή διεξαγωγή του τελικού και ασφαλή μετάβαση και αποχώρηση όλων των φιλάθλων». Όταν ρωτήθηκε για το ποιο είναι το πλάνο απάντησε: «Όπως καταλαβαίνετε και για ευνόητους λόγους δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιηθεί. Όμως υπάρχει μέριμνα και για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που ζουν στην Αθήνα έτσι ώστε να υπάρξει ένας χώρος συγκέντρωσης έτσι ώστε με ασφάλεια να μεταβούν στο ΟΑΚΑ».

Το πιθανό πλάνο

Αν ισχύει το πλάνο που έχει διαρρεύσει, είναι δεδομένο ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν με τα λεωφορεία θα πρέπει να οπλιστούν με τεράστια υπομονή καθώς θα βρίσκονται στους δρόμους για περισσότερες από 36 ώρες! Τα λεωφορεία θα πρέπει να είναι τα μεσάνυχτα στα Μάλγαρα και το αργότερο μέχρι τις τρεις το μεσημέρι στα διόδια Αφιδνών. Εκεί, αφού θα γίνεται έλεγχος από την Αστυνομία θα πηγαίνουν ανά γκρουπ 20 λεωφορείων στο ΟΑΚΑ και δεν θα ακολουθεί κι άλλος έλεγχος πριν την είσοδο των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Θα υπάρχουν τρεις πυρήνες με οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ο ένας θα είναι στα διόδια Αφιδνών, ο δεύτερος στην Ομόνοια και ο τρίτος στο γήπεδο, σημεία στα οποία θα πρέπει να δοθεί η μεγαλύτερη προσοχή.

Σε εκκρεμότητα παραμένει το πως θα μετακινηθούν οι περίπου 2.500 φίλοι του ΠΑΟΚ από τη Νότια Ελλάδα στο ΟΑΚΑ, οι οποίοι έχουν προγραμματίσει να μαζευτούν στην Ομόνοια για να προμηθευτούν εισιτήρια από τον ΣΦ ΠΑΟΚ Πανελλήνιο Αθηνών. Τέλος, καλούνται και όσοι πάρουν την απόφαση να ταξιδέψουν μεμονωμένα με ΙΧ στην Αθήνα, να σταματήσουν στα διόδια Αφιδνών και από εκεί να μεταβούν με τους υπόλοιπους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, για λόγους ασφαλείας».

Διαβάστε ακόμη...