Ο τρίτος χαφ

Πιο δείχνει να είναι το πλέον ανοικτό αγωνιστικό θέμα για τον ΠΑΟΚ και τον Γεωργιάδη, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στον τελικό κυπέλλου.
Πηγή: paok24.com
Ο τρίτος χαφ

Για την άμυνα του ΠΑΟΚ και τον τερματοφύλακα προφανώς δεν τίθεται θέμα. Είναι μία γραμμή (και μία λειτουργία γενικώς) που όσο περνάει ο καιρός τόσο και βελτιώνεται... Οι Γλύκος, Βίτορ-Ινσαουράλντε, Σκόνδρας-Τζαβέλλας έχουν το πρώτο λόγο για να αγωνιστούν.

Στην επίθεση οι λύσεις δεν είναι πάρα πολλές με βάση και την φόρμα των παικτών. Ο Σαλπιγγίδης θα παίξει στην κορυφή, ο Στοχ θα είναι σίγουρα στην μία πλευρά και ο Λούκας έχει τον πρώτο λόγο (αλλά δεν είναι σίγουρος) για την άλλη.

Αυτό που εκκρεμεί έχει να κάνει με τον τρίτο χαφ της ομάδας. Από το κέντρο λείπουν οι Κατσουράνης, Μαντούρο και Μάρτενς και αυτό δημιουργεί ένα κενό.

Το θέμα για τον Γ.Χ. είναι αν θα επιλέξει 4-3-3 με ένα εξάρι και δύο οκτάρια, ή αν θα πάει σε 4-2-3-1 με δύο αμυντικούς μέσους και έναν επιτελικό ή στο κοντινό 4-4-1-1. Και στις δύο περιπτώσεις, οι Κάτσε-Λάζαρ δείχνουν να είναι σίγουροι. Στο πρώτο ενδεχόμενο με τα δύο οκτάρια, Κίτσιου και Νίνης διεκδικούν την τρίτη θέση στο κέντρο. Στο δεύτερο ενδεχόμενο με το «δεκάρι», ο Βούκιτς είναι πιο πιθανός να πάρει την θέση, εκτός κι αν προκύψει άλλη λύση.

Διαβάστε ακόμη...