2.000 αστυνομικοί για την μεγάλη εκδρομή

Για την μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ στην Αθήνα για τον τελικό με τον Παναθηναικό, αναμένεται να κινητοποιηθούν περίπου 2.000 αστυνομικοί.
Πηγή: spοrt24.gr
2.000 αστυνομικοί για την μεγάλη εκδρομή

Πάρα πολλοί θα είναι οι αστυνομικοί για την μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναικό. Συγκεκριμένα οι εμπλεκόμενοι με αυτό το θέμα (της εκδρομής των φίλων του "Δικεφάλου" δηλαδή) υπολογίζουν πως η ΕΛ.ΑΣ. θα χρησιμοποιήσει περίπου 2.000 αστυνομικούς.

Θα υπάρξει δηλαδή μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία και το πλάνο που θα ακολουθηθεί θα είναι όμοιο με αυτό το 2010, όταν δηλαδή οι οπαδοί του Αρη "κατέβηκαν" στο ΟΑΚΑ για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναικό.

Από τον ΠΑΟΚ, βέβαια, υπάρχει προβληματισμός για το ότι πούλμαν με οπαδούς του "Δικεφάλου" θα πρέπει να ξεκινήσουν την εκδρομή για την Αθήνα τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και θα υπάρχει μεγάλη αναμονή στα διόδια των Αθηνών (έτσι θα υπάρχει πολύς κόσμος για πολλές ώρες στους δρόμους), αλλά από την ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην μετακίνηση των φίλων του "Δικεφάλου" προς την πρωτεύουσα.

Διαβάστε ακόμη...